cookie-og-privatlivspolitik
Mangler du læsestof til den yngre målgruppe, så besøg eReolen Go.
Foto: Ereolen

Ugeavisen Guldborgsund

eReolen atter på banen med læse-inspiration

Vi genoptager forårets succes - se side 10 i denne uges papirudgave af Ugeavisen.
21. januar 2021 kl. 08:12 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

NYKØBING Sammen med bibliotekarer fra Guldborgsund-bibliotekerne bringer vi i denne uge forslag til læse- eller lytte-oplevelser. Vi genoptager derved forårets succes - se side 10 i denne uges papirudgave af Ugeavisen. eReolen er bibliotekernes digitale tilbud til dig, der gerne vil læse eller høre dine bøger online. På ereolen.dk kan du både låne danske e-bøger og lydbøger, mens du på eReolen Global har adgang til udenlandske bøger på andre sprog. Mangler du læsestof til den yngre målgruppe, så besøg eReolen Go, som er for børn og unge mellem 7-14 år.

Du kan låne fem e-bøger og fem netlydbøger pr. måned. Bøger markeret med blåt e-bogs- eller lydbogsikon tæller IKKE med i din normale udlånskvote. De kaldes "blå lån" eller "ekstra titler" og du kan altså låne disse titler, selvom du har nået grænsen for din udlånskvote. Du kan blandt andet søge dem frem via forsidebanneret på ereolen.dk.

Ligesom på det fysiske bibliotek, kan du også på eReolen opleve, at titlerne der hører under udlånskvoten kan være udlånt. For at låne e-bøger og lydbøger via eReolen, skal du være oprettet som låner på biblioteket i din hjemkommune og have en firecifret pinkode. Er du ikke allerede oprettet som låner, kan du oprette dig via NemID på guldbib.dk. Ved spørgsmål kan du ringe til biblioteket på telefon 54731662 på hverdage mellem 10 til 14.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce
ANNONCE