cookie-og-privatlivspolitik
René Pærremand og Alman Jusufi har begge været i butikken, så længe den har heddet Wagner - og også før, da butikken hed Bastian.
René Pærremand og Alman Jusufi har begge været i butikken, så længe den har heddet Wagner - og også før, da butikken hed Bastian.
Foto: Tim Flor

Ugeavisen Lolland

10 år under Wagners logo

På torsdag, 27. februar, er det nøjagtigt 10 år siden, at Wagner holdt sit indtog i Nakskovs gågade.
27. februar 2020 kl. 15:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Nakskov På torsdag fejrer herretøjsbutikken Wagner sit 10-års jubilæum med masser af knaldtilbud og billige varer.

Nøjagtigt det samme koncept var i spil for 10 år siden, 27. februar 2010, da herretøjsbutikken Bastian blev til Wagner - på samme adresse.

- Wagner er en franchise-butik, hvor den enkelte butik er selvstændig men kan drage fordele af fælles markedsføring og indkøb - noget som også kommer kunderne til gode, siger René Pærremand, som ejer Wagner sammen med Finn og John Kristensen og Michael Sindbjerg, der til dagligt står for en af Nakskovs andre herretøjsbutikker, nemlig Arthur A i Nygade.


Mænd er i sidste øjeblik

- Vores omsætning har holdt sig stabilt gennem de 10 år, siger René, som har været medejer af butikken i gågaden siden 2007. Mens andre butikker klager over den enorme konkurrence fra nethandelen, tager han det emne lidt mere roligt:

- Mænd har det med at handle i sidste øjeblik. Så når de skal have nyt tøj, fordi de skal til en stor fest, så kommer de her og køber tøjet nærmest et par timer før, festen begynder. Så indtil der kommer netbutikker, der kan levere tøj med få timers varsel, er vi ikke så truede af nethandel som andre typer butikker, griner René Pærremand.

Også personalemæssigt har Wagner ligget stabilt gennem sine 10 år. Tre til at passe butikken og gennem de sidste to år også Renés kone, Stine, på kontoret. Før brugte René det halve af sin tid på kontoret. Nu er han bag disken på fuld tid sammen med de to salgsassistenter Almin Jusufi og Sebastian Haarh Larsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce