cookie-og-privatlivspolitik
Her er (næsten) hele flokken, som får Hos Lohse til at fungere i det daglige - fra elever til ledelse. Fra venstre: Karina, Julie, Nicole, Gitte, Ria, Tove, Svend-Erik, Bjarne, Karina og Lene.
Her er (næsten) hele flokken, som får Hos Lohse til at fungere i det daglige - fra elever til ledelse. Fra venstre: Karina, Julie, Nicole, Gitte, Ria, Tove, Svend-Erik, Bjarne, Karina og Lene.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

110-årig på vej mod digitale tider

Hos Lohse kan her i efteråret fejre 110-års jubilæum som dametøjforretning i Nygade i Nakskov.
12. oktober 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Egentlig var det 23. september 1910, at forretningen i Nygade 3 første gang slog dørene op for kunderne. Og egentlig havde butikkens nuværende ejer, Karina Vejle Lohse, bestemt sig for at fejre 110-års jubilæet med en storslået fest i hallen, hvor alle skulle være velkomne.

Men så blev det som bekendt corona-tid, og alting måtte gentænkes.

- Det er endt med, at vi fejrer jubilæet med gode tilbud i butikken i uge 42; og onsdag 21. oktober klokken 19 inviterer vi til modeshow live på facebook, afslører Karina Lohse, som er tredje ejer af butikken.

Modeshowet præsenteres af ni modeller i alle størrelser, som viser et billede af, hvad butikken har. Ind imellem vil der være auktioner, sjov og ballade og konkurrencer, så det er bare med at logge sig på Hos Lohses fb-side.

Butikkens første ejer var Martin Ovesen. Dengang sad der syersker på 1. sal og syede kjoler af de stoffer, der blev solgt nede i butikken. I 1996 overtog Svend-Erik Lohse forretningen, og i 2015 kom hans datter, Karina, til og er nu midt i at tilpasse forretningen digitale tider med online-butik og netsalg.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce