cookie-og-privatlivspolitik
Hemmeligheden bag et godt loppemarked er organisering. Og mange af hendes ting kan nu også findes på nettet.
Hemmeligheden bag et godt loppemarked er organisering. Og mange af hendes ting kan nu også findes på nettet.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

25 år med Lailas Loppemarked

For 25 år siden indrettede Laila Jørgensen et lille rum til udstilling af blandt andet egne designs af lampeskærme og nisser. Det har siden udviklet sig til at være et af Midtlollands største loppemarkeder.
02. september 2021 kl. 09:16 Af Daniel Brøns

MARIBO Hvis man ikke udvikler sig, går forretningen i stå. Sådan må mottoet vist være hos Lailas Loppemarked, der i høj grad har fulgt med tiden i de 25 år, som markedet har eksisteret.

Laila Jørgensen troede oprindeligt, at det bare skulle være lidt salg af lopper og kusthåndværk, men pludselig tog begivenhederne fart, da hun fik flere og flere lopper ind fra familie og venner.

- Så måtte vi stille og roligt udvide og indrette gården, som vi har arvet efter mine svigerforældre, siger forretningskvinden, der sammen med sin mand Jørn har lagt mange timers arbejde i at gøre stalde og lofter i stand, så de egner sig til formålet.

- Faktisk er vi lige nu i stand med at indrette endnu et loft, som åbner til vinter, siger hun.

- Så vil jeg mene, at vi er oppe på langt over 500 kvadratmeter, siger Laila Jørgensen, der trods sin forretningssans også bruger penge på, at gøre oplevelsen hyggelig hos hende.

Annonce

Gratis kaffe og kage

Derfor er det sådan, at der altid er gratis kaffe og kage til kunderne, der typisk nyder at komme på loppemarkedet, fordi der er orden i kaos.

- Det har altid været noget jeg er blevet rost for: Man kan finde tingene her, så jeg bruger rigtig meget tid på at bringe orden i tingene, siger hun og fortæller, at en del venner hjælper hende frivilligt også.

- Ellers ville det være svært at få en forretning ud af det, siger Laila, der fejrer 25 år med gratis pølser den 4. og 5. september fra 12-15 på Nystedvej 32.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE