cookie-og-privatlivspolitik
Jimmi Pinarbarsi, guitar, Jesper Valsted, trommer og Lasse Knudsen, bas.
Foto: privat

Ugeavisen Lolland

80'er-hits ved Klokketårnet

Fredag 31. juli klokken 18.30 - 20.30 spiller Looking Back munter 80'er-rock ved Klokketårnet for enden af gågaden i Nakskov.
29. juli 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Under aftenåbent i Nakskov på fredag står det lokale band Looking Back for den musikalske underholdning med glade danske hits fra 80'erne og en bred vifte af rock and roll gennem tiden.

Looking Back er tre rutinerede musikere, som har spillet i mange år, og med mange, mange spillejobs bag sig ved de, hvad det kræver at skabe en god fest med den rette stemning.

Looking Back sætter gang i den store syng-med-fest med et repertoire, der blandt andet består af Kom tilbage nu, Mr. Swingking, Kom tilfældig forbi, All my love, Den røde kjole, Fru Sauterne, En som dig, Det er mig, som står herude og banker på osv. Dertil andre hits som Johnny B. Good, Lucille og København fra en DC 9. Bandet består af Jimmi Pinabarsi på guitar, Lasse Knudsen på bas og Jesper Valsted på trommer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce