cookie-og-privatlivspolitik
Søren Poulsen og Sonny Bengtsson giver håndslag på overdragelsen til Tim Bang.
Søren Poulsen og Sonny Bengtsson giver håndslag på overdragelsen til Tim Bang.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

A. Surel's Eftf. atter på lokale hænder

Bangs VVS i Nakskov udvider og overtager den lokale vvs-virksomhed A. Surel's Eftf.
13. maj 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Midt under corona-epidemien blev der givet håndtryk med handsker på, da Tim Bang udvidede sin virksomhed Bangs VVS med opkøbet af A. Surel's Eftf. på Højevej 20 i Nakskov.

Den lokale smede- og blikkenslagervirksomhed blev for omkring halvandet år siden opkøbt af Sonny VVS, som har domicil i Nykøbing F.

Men det gik ikke lige så positivt som forventet, har Sonny Bengtsson fra Sonny VVS måttet erkende, så nu har han valgt at sælge virksomheden på Højevej 20 i Nakskov til Tim Bang, som i forvejen har virksomheden Bangs VVS på Linkøpingvej 23.

Virksomheden kommer nu tilbage på lokale hænder, men det er slut med at se de hvide varevogne med Surel's logoer rundt om på vejene. Fremover vil også de medarbejder, som Tim Bang overtager sammen med firmaet, køre rundt i sorte biler med Bangs VVS-logoer på siden.

Efter overtagelsen beskæftiger Tim Bang nu otte medarbejdere i sin virksomhed.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce