cookie-og-privatlivspolitik
Det er sjovt at gå til billard - og nu er muligheden der.
Det er sjovt at gå til billard - og nu er muligheden der.
Foto: pressefoto

Ugeavisen Lolland

Åben billardklub

Sydlollands Billardklub som har til huse på 1. sal i Holeby Medborgerhus, Maribovej 1, har mange aktiviteter i gang, som kommer deres medlemmer til gode. Nu indbydes også til åbent hus for alle interesserede, der vil prøve de fire store billardborde.
05. september 2021 kl. 09:13 Af Daniel Brøns

HOLEBY Foreningen har fået et tilskud fra Covid-19 puljen i Lolland Kommune, til at øge aktiviteterne efter en længere nedluknings periode. Det betyder, at den lørdag den 11. september 2021 kl. 13.00-17.00 afholder et arrangement, hvor der er mulighed for at besøge klubben, som vil være vært med grillmad, (drikkelse kan købes), og fremvisning af billardbordede - samt hygge sammen.

Foreningen har for nyligt fået medlemskab af Dansk Billard Union, således at den nu har adgang til turneringer, rådgivning og instruktør.

Klubben afholder fra søndag den 1. august klubmesterskab i single, der løber frem til december, hvor der afsluttes med finalekampe, lige inden jul.

- Jeg håber, at så mange som muligt kommmer forbi lørdag den 11. september kl. 13.00-17.00, så de kan se, om det er noget for dem. Alle er også velkommen en anden dag og møde os på en af vores træningsaftener, siger formand Henning Christensen, der træffes på 61 33 98 45KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE