cookie-og-privatlivspolitik
Ud for Rødbyhavn er der ved at blive lavet en arbejdshavn til Femern tunnel byggeriet. Her er masser af fremtidige arbejdspladser ved byggeriet - også for seniorer.
Ud for Rødbyhavn er der ved at blive lavet en arbejdshavn til Femern tunnel byggeriet. Her er masser af fremtidige arbejdspladser ved byggeriet - også for seniorer.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Lolland

Åbent hus hos Senior Erhverv

Senior Erhverv Lolland-Falster holder åbent hus. Det foregår 13. august klokken 10-13 på kontoret Gasværksvej 6B i Maribo.




04. august 2020 kl. 17:03 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

LOLLAND-FALSTER Her midt i en corona-tid, hvor genåbningen af Danmark først lige begynder at nærme sig normale tilstande, hvor der stadig er restriktioner i hverdagen med hensyn til at holde afstand, håndhygiejne m.v., genoptager Senior Erhverv Lolland-Falster sine halvårlige Åbent Hus-arrangementer for ledige 50+.

- Det gør vi naturligvis, fordi vi efter at have ligget stille i en periode har brug for at komme i kontakt med potentielle medlemmer, siger formand for Senior Erhverv Lolland-Falster, Everdeen Birgitt Niekieraj og fortsætter:

- Særligt fordi vi véd, at der nu er kommet - og kommer - flere ledige som følge af corona-krisen. Vi kan hjælpe flere af dem videre med et nyt job!


Hjælp til selvhjælp

Senior Erhverv Lolland-Falster er et jobformidlings netværk, som via medlemmernes egen indsats tilbyder de lokale virksomheder nye medarbejdere inden for næsten alle brancher. Efter devisen 'hjælp-til-selvhjælp" fik flere af medlemmerne nyt job i 2019 og første halvår af 2020.

- Vi håber at se mange ledige 50+ til vores Åbent Hus torsdag, 13. august klokken 10-13 på kontoret Gasværksvej 6B, 4930 Maribo, siger Birgitt Niekieraj.


Besøg fra Femern-byggeri

Femern-konsulent Jørgen Erik Kosak Nielsen, 3F, kommer og fortæller om aktiviteter og jobmuligheder i Femern Belt klokken 10.30.

Da der er vigtigt at overholde gældende restriktioner i antal deltagere i lokalerne, er det nødvendigt at tilmelde sig på mail: post@seniorerhverv-lf.dk. Såfremt der bliver fyldt op klokken 10,30, forsøges indlægget gentaget klokken ca. 11.30.

Syntes du arrangementet lyder tiltalende, så tilmeld dig. Alle ledige 50+ er meget velkommen.

Vil du vide mere om Senior Erhverv Lolland-Falster forinden, kan du besøge hjemmesiden www.seniorerhverv-lf.dk

Senior Erhverv er et landsdækkende netværk med 24 kontorer i Danmark og hjælper hvert år mange ledige 50+ tilbage på arbejdsmarkedet. Samtidigt hjælper Senior Erhverv de lokale virksomheder med at rekruttere nye, motiverede og erfarne medarbejdere.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce