cookie-og-privatlivspolitik
Æblerne bliver vasket, presset og pasteuriseret til en sund og forfriskende æblemost.
Foto: Privat

Ugeavisen Lolland

Æblefest på Femø

Kom og vær med til at høste, moste, smage og fejre årets Femø æbler.
18. oktober 2021 kl. 16:00 Af Lisbet Rasmussen

FEMØ Torsdag 21 . og fredag 22.oktober er alle velkomne på Femø til årets æblehøst.

- Vi mødes i havnehuset Stenbiderens fællesrum hver dag klokken 10 og aftaler slagets gang. Vi giver kaffe og te og gammeldags æblekage som afslutning på dagen, fortæller Inge-Lise Bisted.

Moster Anders ankommer med sit imponerende mobile mosteri lørdag 30. oktober klokken 10.00 på Femø havn og starter med at moste årets "Femø Æblemost", som udelukkende består af æbler høstet på Femø.

Æblerne bliver vasket, presset og pasteuriseret til en sund og forfriskende æblemost.

Alle, der bidrager med æbler til den fælles Femø Æblemost, får æblemost som tak.

Annonce

Derefter er det frit for alle - både femøboere, sommerhusfolk og gæster andre steder fra - at komme med egne æbler og få mostet egen most. Du får din most med hjem i Pouch-Up (3 l. pose med taphane). Færdig most koster 40 kr. pr. 3 l. + opstartsgebyr.

Fællesspisning af "æblesurprice" på Femø Kro lørdag 30. oktober klokken 18. Tilmelding femoe@femoekro.dk eller tlf. 54715009.

Husk at der er gratis færgefart for gående og cyklister - i efterårsferien fra mandag til fredag også for biler.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE