cookie-og-privatlivspolitik
Kedlerne kører stadig i Maribo Varmeværk, men generalforsamlingen er ligesom stort set alle andre i denne periode udskudt.
Kedlerne kører stadig i Maribo Varmeværk, men generalforsamlingen er ligesom stort set alle andre i denne periode udskudt.
Foto: Jan Knudsen

Ugeavisen Lolland

Aflysninger på hele Lolland

Foreninger, kulturinstitutioner og offentlige institutioner aflyser alle arrangementer i disse dage. Regn med, at alt er aflyst indtil 30. marts - og formentlig også herefter. Her et overblik over det, der er sendt direkte til Ugeavisen Lolland, men langt flere aflysninger er reelt kommunikeret ud til offentligheden.
20. marts 2020 kl. 09:54 Af Redaktionen

Annonce

LOLLAND Smitterisikoen og regeringens opfordring til at indæmme og forsinke smitten af covid-19 medfører nu aflysninger i hobeltal over hele Lolland.


Aftenåbent aflyst

MARIBO Aftenåbent i Maribos butikker er aflyst 2 april. Bemærk, at de fleste butikker i byen fortsat er åbent og har både håndsprit og god service som sædvanligt.


Pensionister afventer

NAKSKOV Nakskov Pensionistforening aflyser generalforsamlingen 3. april. Foreningen har endnu ikke sat datoen for en ny generalforsamling; men forventer at melde ud, når samfundet igen er tilbage i nogenlunde normale rutiner.


Varmeværk udskyder generalforsamling

MARIBO Maribo Varmeværk afholder alligevel ikke generalforsamling tirsdag den 31. marts 2020 i Maribo Hallerne. Normalt vil varmeværkets generalforsamling samle mellem 400 og 500 mennesker og det er ikke tilladt. En ny dato blive meldt ud, når forsamlinger igen er tilladt. Forsyningen fortsætter som hidtil.


Turistforening aflyser

VESTLOLLAND Vestlollands Turistforening oplyser, at generalforsamlingen, som eller skulle have fundet sted tirsdag 24. marts klokken 19.30 på Skovridergaarden i Nakskov, er aflyst.


Venter på maj

VESTERBORG Vesterborg onsdagsklub aflyser mødet første onsdag i april og håber til gengæld, det bliver muligt at invitere til næste onsdagsklub første onsdag i maj.


Byrødder holder fri

LOLLAND Byrådsmødet 26. marts er aflyst, oplyses det fra Lolland Kommune, der endnu ikke har angivet tidspunkt for et nyt byrådsmøde.


Tom catwalk

LOLLAND Torsdag 2. april havde Søsterloge nr. 9 "Kæden" ellers inviteret til modeshow i Ordensbygningen på Svingelsvej 10 i Nakskov. På grund af corona-situationen er opvisningerne på catwalken udskudt til et endnu ikke fastsat tidspunkt, som vil blive oplyst senere, når alting forhåbentligt er faldet til ro.


Madmøde aflyst

ENGESTOFTE I næsten et år har forberedelserne til Madens Folkemøde på Engestofte Gods været i gang. Nu meddeler arrangørerene, at Madens Folkemøde, som efter planen skulle afvikles 15. og 16.maj, er aflyst.


Historiske foredrag

LOLLAND - Lolland-Falster Historiske samfund aflyser alt indtil den 13. juni, hvor foreningen skal på udflugt på Nakskov Fjord. Aflyst er derimod "Borge på Lolland-Falster" den 4. april på Café Lysemose ved og generalforsamlingen samme sted den 28. april.


Pensionister aflyser

SØLLESTED Søllested og Omegns Pensionistforening udskyder sin generalforsamling 24. marts. Den store fællesfest den 3. april i Højrebyhallen er også aflyst og flyttes til 9. april 2021

Ingen kranse

SAKSFJED Hjemmeværnseskadrille 233 LFA har besluttet at aflyse det årlige tilbagevendende mindearrangement på Saksfjed den 9. april 2020.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce