Annonce
Ugeavisen Lolland

Aflysninger på hele Lolland

Kedlerne kører stadig i Maribo Varmeværk, men generalforsamlingen er ligesom stort set alle andre i denne periode udskudt. Foto: Jan Knudsen

Foreninger, kulturinstitutioner og offentlige institutioner aflyser alle arrangementer i disse dage. Regn med, at alt er aflyst indtil 30. marts - og formentlig også herefter. Her et overblik over det, der er sendt direkte til Ugeavisen Lolland, men langt flere aflysninger er reelt kommunikeret ud til offentligheden.

LOLLAND Smitterisikoen og regeringens opfordring til at indæmme og forsinke smitten af covid-19 medfører nu aflysninger i hobeltal over hele Lolland.

Aftenåbent aflyst

MARIBO Aftenåbent i Maribos butikker er aflyst 2 april. Bemærk, at de fleste butikker i byen fortsat er åbent og har både håndsprit og god service som sædvanligt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pensionister afventer

NAKSKOV Nakskov Pensionistforening aflyser generalforsamlingen 3. april. Foreningen har endnu ikke sat datoen for en ny generalforsamling; men forventer at melde ud, når samfundet igen er tilbage i nogenlunde normale rutiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Varmeværk udskyder generalforsamling

MARIBO Maribo Varmeværk afholder alligevel ikke generalforsamling tirsdag den 31. marts 2020 i Maribo Hallerne. Normalt vil varmeværkets generalforsamling samle mellem 400 og 500 mennesker og det er ikke tilladt. En ny dato blive meldt ud, når forsamlinger igen er tilladt. Forsyningen fortsætter som hidtil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Turistforening aflyser

VESTLOLLAND Vestlollands Turistforening oplyser, at generalforsamlingen, som eller skulle have fundet sted tirsdag 24. marts klokken 19.30 på Skovridergaarden i Nakskov, er aflyst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Venter på maj

VESTERBORG Vesterborg onsdagsklub aflyser mødet første onsdag i april og håber til gengæld, det bliver muligt at invitere til næste onsdagsklub første onsdag i maj.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Byrødder holder fri

LOLLAND Byrådsmødet 26. marts er aflyst, oplyses det fra Lolland Kommune, der endnu ikke har angivet tidspunkt for et nyt byrådsmøde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tom catwalk

LOLLAND Torsdag 2. april havde Søsterloge nr. 9 "Kæden" ellers inviteret til modeshow i Ordensbygningen på Svingelsvej 10 i Nakskov. På grund af corona-situationen er opvisningerne på catwalken udskudt til et endnu ikke fastsat tidspunkt, som vil blive oplyst senere, når alting forhåbentligt er faldet til ro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Madmøde aflyst

ENGESTOFTE I næsten et år har forberedelserne til Madens Folkemøde på Engestofte Gods været i gang. Nu meddeler arrangørerene, at Madens Folkemøde, som efter planen skulle afvikles 15. og 16.maj, er aflyst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Historiske foredrag

LOLLAND - Lolland-Falster Historiske samfund aflyser alt indtil den 13. juni, hvor foreningen skal på udflugt på Nakskov Fjord. Aflyst er derimod "Borge på Lolland-Falster" den 4. april på Café Lysemose ved og generalforsamlingen samme sted den 28. april.

Pensionister aflyser

SØLLESTED Søllested og Omegns Pensionistforening udskyder sin generalforsamling 24. marts. Den store fællesfest den 3. april i Højrebyhallen er også aflyst og flyttes til 9. april 2021

Ingen kranse

SAKSFJED Hjemmeværnseskadrille 233 LFA har besluttet at aflyse det årlige tilbagevendende mindearrangement på Saksfjed den 9. april 2020.

  • Kedlerne kører stadig i Maribo Varmeværk, men generalforsamlingen er ligesom stort set alle andre i denne periode udskudt. Foto: Jan Knudsen
Annonce
Annonce
Annonce
Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Bil i brand på motorvejen

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem