cookie-og-privatlivspolitik
Stig Rolsted Pedersen mellem Jens Krogh (tv) og Søren Christiansen fra Aktiv El.

2

Billeder

Stig Rolsted Pedersen mellem Jens Krogh (tv) og Søren Christiansen fra Aktiv El.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen Lolland

Aktiv El har købt Rolsted Gruppen

Der er fordele for alle, når Rolsted Gruppen og Aktiv El bliver slået sammen - også for kunderne.
12. februar 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

LOLLAND Efter 22 år som selvstændig har Stig Rolsted Pedersen solgt sin virksomhed Rolsted Gruppen til Aktiv El for selv at indgå som overmontør i Aktiv Els udvidede medarbejderstab.

Forhandlingerne om en overtagelse har stået på gennem et stykke tid, og fredag 31. januar om morgenen blev samtlige medarbejdere hos Rolsted Gruppen og Aktiv El orienteret om sammenlægningen, som effektueres fra 1. marts.

Søren Christiansen, som hidtil har stået for regnskaberne hos Aktiv El, bliver virksomhedens nye administrerende direktør.


Mangler medarbejdere

Aktiv El har gennem lang tid haft svært ved at rekruttere medarbejdere - i særlig grad overmontører.

Overmontører har Rosted Gruppen til gengæld et par stykker af. Til gengæld har det knebet med at skaffe almindelige elektrikere, så der har været problemer med at overkomme alle de opgaver, der nærmest har hobet sig op i ordrebogen.

Annonce

Opkøbet er dermed en fordel for begge parter: Aktiv El får flere overmontører på lønningslisten, mens Rolsted Gruppens opgaver nu hurtigere kan løses af den langt større medarbejderstab i Aktiv El-regi.


Udvider paletten

For kunderne betyder sammenlægningen ikke det store. De vil møde de samme folk og skal buge de samme telefonnumre som hidtil.

Med Rolsted Gruppens 10 medarbejdere kommer staben hos Aktiv El op på 77 - heraf er 12 lærlinge.

Firmaet bevarer Rolsteds afdelinger i Rødby og Maribo og Aktiv Els afdeling i Nykøbing, så Lolland-Falster er dækket ind med alt fra at montere en stikkontakt i en villa til store komplicerede opgaver i industrivirksomhederne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE