cookie-og-privatlivspolitik
Fra venstre er det Cassandra, Natalie og Marikka, der sammen med mor Tania (bagest), nyder campinghygge ved Albuen.
Fra venstre er det Cassandra, Natalie og Marikka, der sammen med mor Tania (bagest), nyder campinghygge ved Albuen.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Albuens gratis feriehygge

Fire familier nyder for tiden gratis ophold i feriehytte på Albuens campingplads.
10. juli 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

ALBUEN - Hvis vi ikke havde vundet det her gratis ophold i en hytte, så havde vi været nødt til at blive hjemme hele ferie, og det havde godt nok været kedeligt. Vi trængte virkelig til luftforandring, fortæller Tania fra Ringsted. Hun holder en uges gratis ferie på Albuen Camping sammen med sine døtre, tvillingerne Natalie og Cassandra på 13 år og 15-årige Marikka, men storesøster Stephanie på 25 år lige kigger forbi en enkelt dag.


Over 100 ansøgere

Ligesom sidste år havde campingbestyrer Michael Fjelde udlovet 4 x en uges gratis ophold til udsatte familier i campingpladsens hytter - og han blev ganske overvældet over de mange ansøgninger og de beretninger, som folk skrev om sig selv.

- Få dage efter, jeg havde lagt det op på Facebook, var det blevet delt 241 gange, og jeg havde modtaget over 100 ansøgninger. Jeg havde bedt folk om at skrive lidt om sig selv og om, hvorfor netop deres familie skulle have et gratis ophold. Og de beretninger rørte mig virkelig dybt, fortæller Michael, som driver campingpladsen sammen med sin kone, Vivi.


Splittet familie

Tania nyder virkelig samværet med sine piger. Til dagligt er de ofte adskilt, da Marikka lider af en alvorlig og kronisk tarmsygdom, der gør, at hun ofte tilbringer lange perioder indlagt på Odense Universitetshospital.

- I de perioder er jeg nødt til at være skiftevis hjemme og på sygehuset med Marikka. Så derfor er vi ofte splittet op i to familier, og derfor nyder jeg sådan at være her sammen med alle mine døtre, smiler en glad Tania.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce