cookie-og-privatlivspolitik
Sognespæsterne Anne-Lene Nielsen Fredrickson (tv) og Hanne Lund forsøger sig med anderledes andagter i Rødby Kirke.
Sognespæsterne Anne-Lene Nielsen Fredrickson (tv) og Hanne Lund forsøger sig med anderledes andagter i Rødby Kirke.
Foto: Privat

Ugeavisen Lolland

Andagter i Rødby kirke

Alle er velkomne til korte andagter i Rødby kirke.
18. januar 2021 kl. 14:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

RØDBY - Forleden dag var det lavvande og jeg kunne gå, hvor jeg ikke har gået før. Det fik mig til at se tingene fra en helt anden vinkel, fortæller sognepræst Hanne Lund, som siden har brugt strandoplevelsen til at introducere en anden slags andagter i Rødby kirke sammen med sin kollega, sognepræst Anne-Lene Nielsen Fredrickson.

Alle blive nemlig nu inviteret til at se Rødby kirke indefra på en helt anden måde. De to præster har besluttet at lukke kirken op i hverdagene i denne tid, hvor alting er vendt på hovedet. Der bliver mulighed for at høre en tekst fra bibelen, til at bede en bøn, få tid til stilhed og mulighed for at tænde et lys. Faktisk det, der kaldes for en andagt. Ordet kommer af det tyske "andenken" og kan oversættes til eftertanke.

Så kom og gi' dig selv en stund til eftertanke, lyder opfordringen fra de to præster, som skiftes til at være på i denne uge - uge 3.

Tirsdag klokken 17 og torsdag klokken 15 er der andagt med Anne-Lene. Onsdag klokken 15 står Hanne for andagt og corona-sikker nadver, og fredag slutter Hanne ugen af med andagt klokken 17.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE