Ahmed Aydogdu har netop slået dørene op til sin nye restaurant, Rødby Burger, Salat & Steakhouse, i Rødbyhavn.
RØDBYHAVN Ahmed Aydogdu, som for en hel del år siden havde restaurant Skaanings Gård i Maribo, vender tilbage til Lolland, nærmere bestemt på Havnegade 37 i Rødbyhavn, hvor han netop har indviet sin nye restaurant Rødby Burger, Salat & Steakhouse.
- Alle bøffer, der serveres i restauranten, er af kvalitetskød fra Angus-kvæg, og alle råvarer er friske og hjemmelavede, fortæller Ahmed, som har 44 års erfaring som kok og har haft restauranter i andre egne af Danmark, bl.a. i Værløse og i Jylland, inden han nu vil forkæle indbyggere og besøgende i Rødbyhavn med sin kokkekunnen.
- Gæsterne er velkomne til at kigge ud i køkkenet, hvor vi tilbereder de friske råvarer, lyder det fra Ahmed, der har masser af gode, danske kødretter på menukortet.
Restauranten tilbyder take-away; men man kan også spise i restauranten, der har plads til 30 gæster. Ahmed råder også over et selskabslokale, der kan lånes efter aftale med kokken. Har man specielle ønsker, så er han også med på rådgivning og inspiration.
Rødby Burger, Salat & Steakhouse har åbent alle ugens dage fra klokken 11 til 21.