cookie-og-privatlivspolitik
Før corona var der kræmmermarked i Højrebyhallen hvert år. Nu genoptages traditionen.
Foto: Privat

Ugeavisen Lolland

Atter lopper i Søllested

Kræmmermarked genoptages i Højrebyhallen i Søllested - første gang søndag 31. oktober klokken 10-15.
21. oktober 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

SØLLESTED Højrebyhallen i Søllested summer nu igen af aktivitet efter en stille coronaperiode.

Søllested Gymnastikforening, som er en paraply forening og dermed også rummer Squash Lolland og Fitness Søllested oplever nu igen stor opbakning til alle aktiviteter.

- Der er stor tilslutning til både børne og voksenhold i gymnastikafdelingen, og vores medlemmer i Squash og Fitness har også fundet vej tilbage igen, siger formand Mie Hansen og fortsætter:

- Vi er meget glade for, at vores venneforening har valgt at støtte os med et tilskud til kontingent til alle under 18 år i denne sæson. Vi var nervøse for, at familier efter en lang corona pause, havde valgt at fraprioritere foreningslivet, men med dette tilskud har vi heldigvis formået at fastholde børn og unge i foreningen.

Selvom formanden udtrykker tilfredshed med medlemsantallet i foreningen pointerer hun dog også, at der altid er plads til nye medlemmer i foreningen.

Annonce

Foreningen har også valgt at genoptage den tidligere tradition med at afholde loppe- og kræmmermarked i Højrebyhallen. Markedet har været arrangeret to gange om året siden 2015, men har holdt corona-pause.

Nu satser foreningen igen på marked en søndag i Søllested. Næste gang bliver søndag 31. oktober.

Der er stadig få ledige stande, som kan bookes på foreningens nye hjemmeside www.SGF-Sport.dk

Det er en god mulighed for at få ryddet ud i gemmerne og få solgt ud af børnenes legetøj, nips, tøj og alverdens andre genstande. Indtjeningen fra salg af stande går til oplevelser for børn og unge i Søllested Gymnastikforening, så man støtter samtidig et godt formål ved at booke en stand.lisKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE