cookie-og-privatlivspolitik
Bettin Eichild har åbnet fodklinik på Østre Boulevard 12 i Nakskov
Bettin Eichild har åbnet fodklinik på Østre Boulevard 12 i Nakskov
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Bettina ordner fødder i sin klinik og hos kunderne

1. september åbnede klinisk fodplejer Bettina Eichild klinikken Bettina's Fodpleje på Østre Boulevard 12 i Nakskov.
10. september 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Siden marts 2007 har Bettina Eichild kørt rundt på hele Lolland med Den rullende Fodpleje, hvor hun tilbød fodpleje hjemme hos klienterne.

Nu har den 47-årige kliniske fodplejer valgt at åbne klinik i Nakskov, hvor hun vil modtage sine klienter og behandle dem i en rigtig patientstol. Dog bliver hun ved med at tilbyde fodpleje hjemme hos en del af sine faste klienter.

- Jeg er nødt til at passe bedre på mig selv. Nu har jeg i mere end 13 år kørt rundt som fodplejer og slæbt al mit grej ind og ud af bilen helt op til 14-15 gange om dagen, fortæller Bettina, som i begyndelsen vil modtage klienter i klinikken 1-2 dage om ugen og bruge de andre dage til at tage på hjemmebesøg. Men med tiden regner hun med at være 4 dage i klinikken og kun bruge en enkelt dag på at besøge de af hendes klienter, som ikke har mulighed for selv at komme ind på Østre Boulevard.

- I klinikken kan jeg behandle, mens klienten sidder i patientstolen. Det er bedst for alle parter. Det er mere behageligt for klienten, og jeg kan arbejde i en korrekt arbejdsstilling, forklarer Bettina.

Som en ekstra service får alle Bettinas kvindelige kunder tilbud om at få lakeret negle.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE