cookie-og-privatlivspolitik
Ægteparret elsker deres hjem i Håred, så nu fokuserer de også på en bilforretning her.
Ægteparret elsker deres hjem i Håred, så nu fokuserer de også på en bilforretning her.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Bilhus fik straks succes

På Rødbyvej 18 er et nyt bilhus i al stilhed rykket ind - og blevet imponeret over interessen. 18 biler er allerede solgt - ikke mindst takket være en fantastisk beliggenhed.
01. maj 2020 kl. 05:13 Af Daniel Brøns

Annonce

MARIBO Når man ejer et erhvervslokale, kan det nogle gange være en idé selv at teste, om det ligger godt. Derfor valgte Michael Andersen, der er bosat lidt uden for Håred sammen med sin hustru Berit for et par måneder siden at åbne en bilforretning i de gamle bygninger på Rødbyvej 18 i Håred, hvor der oprindeligt lå et køkkencenter. Og siden er det gået stærkt.

- Jeg har i forvejen en bilforretning i Kokkedal, men tænkte, at det da lige skulle prøves af, nu da jeg har lokalerne så tæt på vores hjem, og pludselig kunne vi se, at kunderne bare væltede ind, siger forhandleren, der løbende har 60-70 biler til salg og lige nu er godt i gang med at udvikle lokalerne og området på adressen.

- Vi har fjernet det gamle kedelige hegn, fået lagt nye gulvtæpper på og meget andet, så kunderne har givet os meget ros, siger han og fortæller, at man bestemt også kan få service på sin nye brugte bil, hvis der skulle vise sig at være noget er i vejen med den.

- Vi har to lifte her i Håred, så vi kan ordne småting, og så samarbejder jeg med andre værksteder i Maribo, siger han og fortæller, at han har en auto-transporter, hvis noget større skal laves på bilerne. Så kan den komme med, når salgsbilerne flyttes mellem de to afdelinger.

Overkommelig prisklasse

Og der er rigeligt med biler at vælge imellem kan man se, når man stikker hovedet ind. Store flotte Mercedes i lidt ældre årgange, men som stadig ligner en million blander sig med mere almindelige hverdagsbiler. Prisen er i dag fra 13.000 kroner og opefter - og med hovedvægten på biler omkring de 100.000 kroner, som Michael Andersen mener er et fornuftigt leje at lægge sit bilkøb.- Hvis man køber en fornuftig bil, der har taget den første store afskrivning, får man rigtigt meget bil for pengene. Og køber man en luksusbil, der tidligere har kostet en million kroner, så oplever man faktisk stadig luksus, selv om den har nogle kilometer bag sig, siger han og fortæller, at han regner med, at han inden for de kommende år vil få brug for et fuldt operationelt værksted i Håred. Der er åbent 12 til 17 mandag til fredag - og søndag 11-14.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce