cookie-og-privatlivspolitik
Ensom mand på gaden, marts 2020.
Ensom mand på gaden, marts 2020.
Foto: Alexander W. Fazio

Ugeavisen Lolland

Billedudstilling fra en coronatid

I hele december kan udstillingen HJEM opleves på Nakskov Bibliotek.
08. december 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Tomme gader og ensomhed, forløsende kram og kærlighed. Det er bare et par af de stemninger og følelser, som udstillingen HJEM skildrer.

I alt har otte fotografer bidraget med billeder, der alle er taget i løbet af coronatiden. Blandt andet har Rie Neuchs taget et portræt af sin familie på Sildestrup strand på Falster og Christina Jensen har skudt billeder i Købelev på Vestlolland.

Udstillingen HJEM består af et udpluk af billeder fra 1Million Magazine, der er et magasinprojekt som journalist og fotograf Christina Jensen skabte under corona. I alt har næsten 100 personer fra hele verden bidraget med billeder og tekster til magasinet, der tager udgangspunkt i hverdagslivet og det nære under pandemien.

Indtil videre er der udkommet syv digitale udgaver af 1Million Magazine og ét trykt magasin. Christina Jensen bor i København, men rykkede til Købelev, da corona ramte. Her udviklede hun 1Million Magazine.

- Jeg er kommet hos mine bedsteforældre på Lolland hele mit liv. Jeg elsker naturen, stilheden og de åbne vidder. Det var helt naturligt for mig at søge mod Lolland, da corona ramte, siger Christina Jensen.

Annonce

1Million Magazine kan bl.a. købes hos Bog & Ide i Nakskov. Digitalt kan det ses på 1millionmagazine.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE