cookie-og-privatlivspolitik
Andrew Sisters kan godt give den gas, når de er på scenen i Maribohallerne.
Andrew Sisters kan godt give den gas, når de er på scenen i Maribohallerne.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Blichfeldt og Andrews i Maribohallerne

Der findes stadig koncerter her i coronatiden. Lige nu er der billetter at få til en siddende koncert med Anders Blichfeldt med bandet No Juice og Andrews Sisters. Det foregår i Maribohallerne.
12. oktober 2020 kl. 12:59 Af Daniel Brøns

MARIBO På trods af omstændighederne, kommer Anders Blichfeldt med bandet No Juice og Andrews Sisters stadig og spiller koncert i Maribo Hallerne. Koncerten vil foregå siddende og med en række restriktioner for at sikre en en tryg oplevelse for alle.

The Andrews Sisters aka Linda Andrews og Nadia Nouamani er en eksplosiv duo.

Linda Andrews, oprindeligt fra Færøerne, startede med at synge i den lokale kirke hvor hun også fik gospel under huden. Da Linda flyttede til København for at forfølge sine musikalske drømme, gik er ikke lang tid før hun begyndte at arbejde som studie og kor sangerinde. Linda har bl.a. også sunget kor for en del både danske og udenlandske artister som Burhan G., Mads Langer, Søs Fenger, Erann DD, Johnny Logan og Carola.

Linda blev danmarkskendt da hun vandt X-Factor i 2009 hvor hun udgav albummet "Into The Light" hvor bl.a. "Det Bedste Til Sidst" var én af singlerne som gik dobbelt platin.

Dørene åbnes kl. 18.30 - koncert 19.30 og slut kl. 21.45.

Annonce

Krav om mundbind, når man kommer og går. Kontakt 51 90 97 01, mail schultz@tsho.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE