cookie-og-privatlivspolitik
Jesper Andersen ser en forretning - hvis man selv tager en tørn.
Jesper Andersen ser en forretning - hvis man selv tager en tørn.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Bliv privat hus-investor

Kan det mon betale sig at købe et gammelt hus og sætte det i stand for at sælge det igen. For EDC-mægler i Rødbyhavn Jesper Andersen er svaret klart et ja. Hvis man har kræfterne og overskuddet.
03. marts 2021 kl. 15:42 Af Daniel Brøns

RØDBYHAVN Selv i en tid med stigende boligpriser er der stadig god økonomi i at spekulere i at handle med huse. Det vurderer EDC-mægler i Rødbyhavn Jesper Andersen, der jævnligt møder købere, der sætter i stand og sælger igen.

- Så køber de måske et hus til 400.000, som godt kan sælges for 650.000, hvis det er sat pænt i stand. Men man skal virkelig vide, hvad man gør. For handler det blot om at male lidt og lægge et nyt gulv, så er regnskabet måske positivt, men skal alt laves fra bunden, kan det blive alt for dyrt i materialer.

Og arbejdslønnen skal man ikke regne med bliver særlig høj.

- Man skal ikke gøre det for at få en høj løn. Man skal gøre det, fordi man kan lide at gå og rode med det og ikke tæller timerne så nøje. Så er der også langt større chance for, at man bliver glad for projektet og bare glæder sig over at have tjent lidt penge på det, siger han og understreger, at han gerne giver et par gode råd og viser investorer rundt blandt de huse, han har til salg - hovedsageligt på Sydlolland.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE