cookie-og-privatlivspolitik
Jan Schwaner er parat til børnenes uge - på en sikker måde.
Jan Schwaner er parat til børnenes uge - på en sikker måde.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Børnedage i Skoringen

Skoringen holder igen i år Børnenes Dag i alle kædens butikker.
06. april 2021 kl. 08:14 Af Daniel Brøns

NAKSKOV/MARIBO Traditionen tro hilser Skoringen foråret velkommen med Børnenes Dage, som starter torsdag den 8. April. Børnenes Dage byder som altid på fest, farver og gode tilbud i Skoringen-butikkerne.

I år tager kampagnen dog en ny drejning, idet skokæden har valgt at ændre kampagnetilbuddet,

Hvor tilbuddet på Børnenes Dag tidligere hed to par for ét pars pris, opnår kunden nu i stedet rabat pr. par og kan dermed selv skalere op og ned efter kundens reelle behov. Ved køb af tre eller flere par af de udvalgte modeller, får kunden tilmed alle par til halv pris.

Børnenes Dag starter i butikken og på Skoringens webshop torsdag den 8 april, og slutter onsdag den 14. april. Tilbuddet gælder på et stort udvalg af sæsonens børnemodeller, heriblandt nogle af de populære mærker som Ecco, Skofus og Skechers, hvor kunden ved køb af et par får 30%, ved køb af to par 40% på begge par, og ved køb af tre eller flere par får 50% på alle par.

- Vi har valgt at strække tilbuddet over mange dage, så der er rig mulighed for alle at nå det, siger Jan Schwaner fra Skoringen i Nakskov, der gerne vil hindre for stor trængsel og styre antallet af kunder, så vi passer på hinanden.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE