cookie-og-privatlivspolitik
Per Larsen fra Meny viser her den flotte gevinst, som vinderne af vinterferiens bogstavløb kan få med hjem.
Foto: Privat

Ugeavisen Lolland

Bogstavjagt for hele familien i vinterferien

Find bogstaver i butiksvinduerne i Nakskov og vind en lækker hyggekurv til hele familien.
11. februar 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Selvom det er pandemitid, skal det trods alt markeres, at i uge 7 har børnene altså rigtigt fri derhjemme i familien. For det er jo vinterferie.

Gennem hele ugen kan familierne deltage i et bogstavløb, som Trappegalleriet, Frk. Rasmussen og Løvehjerterne har slået sig sammen for at arrangere.

I al sin enkelthed handler det om at gå en tur fra Dampmøllen, gennem gågaden og op til Gåsetorvet og undervejs kigge efter bogstaver i butikkernes vinduesudstillinger.

Husk en blyant, for når bogstaverne er spottet, skal de noteres ned på det "skattekort", man tidligere har hentet i Meny.

Alle, som finder samtlige bogstaver og siden danner det rigtige ord af dem, deltager i en konkurrence, hvor man kan vinde den flotteste kurv fyldt med de lækreste og ikke særligt sunde ting til hele familien - til en værdi af 500 kroner.

Annonce

Du kan hente skattekortet i kiosken i Meny fra mandag 15. februar, og skattejagten går i hele vinterferien fra mandag til fredag. Løsningen skal ligeledes indleveres kiosken i Meny senest fredag 19. februar klokken 15.

Vinderen vil få direkte besked på telefon eller mail.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE