cookie-og-privatlivspolitik
Her plantes snart skov. Der er et lille skovareal i forvejen, så nu vokser skoven.
Her plantes snart skov. Der er et lille skovareal i forvejen, så nu vokser skoven.
Foto: Naturstyrelsen

Ugeavisen Lolland

Borgermøde om ny folkeskov ved Holeby

Borgermøde 27. oktober om ny skov ved Skovagergård ved Holeby.
23. oktober 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

HOLEBY Naturstyrelsen arvede for nogle år siden Skovagergård ved Holeby.

Dele af jorden til Skovagergård tilplantes snart og bliver hermed en ny folkeskov. Inden styrelsen går i gang med at plante, indkaldes der til borgermøde, så indbyggerne i Holeby har mulighed for at høre mere om plantningen og få indflydelse på skovens indretning.

Borgermødet holdes 27. oktober klokken 16. Mødestedet er Skovvej 2, 4960 Holeby.

På grund af covid-19 kan der kun mødes 50 personer. Derfor er det nødvendigt at melde sig til arrangementet hos Kasper Søby Eriksen på mail kaeri@nst.dk senest fredag 23. oktober klokken 8.

Tilmelding sker som udgangspunkt efter først til mølle. Ved tilmelding oplyses navn og evt. tilknytning til en lokal forening eller gruppe. Er der mange tilmeldte fra en enkelt forening, som resulterer i, at der ikke er plads til en anden lokal forening, forbeholder Naturstyrelsen sig ret til at fordele de tilgængelige pladser ligeligt mellem foreningerne.

Selve Skovagergård er nu sat til salg og med til gården følger 1,7 ha grund. Ejendommen kan besigtiges lørdag 31. oktober klokken 10-12. Salgsannoncen kan læses på www.naturstyrelsen.dk under "Annonceringer".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce