cookie-og-privatlivspolitik
Sonja vælger i en alder af 79 at lukket Boutique Sonja for bestandigt.
Sonja vælger i en alder af 79 at lukket Boutique Sonja for bestandigt.
Foto: Andreas Johansen

Ugeavisen Lolland

Boutique Sonja lukker dørene i

Efter at have været en del af bybilledet i mere end 40 år takker Butique Sonja af. Hun er taknemmelig over de mange kunder, der gennem årene er kommet forbi igen og igen.
26. juni 2020 kl. 05:09 Af Andreas Johansen

Annonce

NAKSKOV Hvis jeg spurgte dig, hvad der lå i Butique Sonjas lokaler, før Sonja slog dørene op i 1979, ville du så kende svaret? Det er efterhånden blevet til 41 år med dametøj i butikken, og nu, i den efterhånden voksne alder af 79 år, trækker Sonja stikket.

- Jeg havde tænkt over at stoppe, men det var svært lige at få det gjort. Så det var vel held i uheld, at jeg måtte holde lukket nu her under corona-krisen, og så besluttede jeg mig for, at det skulle være permanent, forklarer Sonja Nielsen.

Gang på gang lægger hun ikke skjul på, at det er de trofaste kunder, der gør, at hun overhovedet er blevet ved som selvstændig erhvervsdrivende så længe, som hun er.

- Byen har behandlet mig fantastisk godt. Jeg har været meget glad, og det ved jeg også, at kunderne har. Jeg har være meget, meget taknemmelig for min kundekreds, der virkelig har holdt ved. Jeg er jo begyndt at se anden generation af kunder, altså børnene af tidligere kunder, der kommer ind og kigger, forklarer Sonja Nielsen.

Fremtiden byder på fritid - noget, der ikke nødvendigvis har været så meget af som selvstændig forretningskvinde. Tiden skal bruges på at besøge børn og børnebørn.

- Nu skal vi bare hygge os. Vi har børn og børnebørn, der bor både i Danmark og i Sverige, som vi skal besøge, og så skal vi køre nogle ture og have det godt, fortæller Sonja Nielsen.

Selvom butikken har ligget i Nakskov gennem godt fire årtier, føler Sonja Nielsen dog alligevel, at tiden er gået med lynets hast.

- Jeg fatter simpelthen ikke, hvor tiden er blevet af. Jeg synes, den er brugt godt, men det er gået stærkt. Og nu er det tid til at holde op, slutter Sonja Nielsen.

Derfor åbner hun igen dørene for allersidste gang, så de trofaste kunder kan kommer forbi og sige farvel - og få en top eller en kjole fra Sonjas særlige udvalg med.

- Der kommer til at være rabat på en masse ting, og alt det, der ikke bliver solgt, det laver vi nok en eller anden form for loppemarked med, når vi er færdige i butikken, forklarer Sonja Nielsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce