cookie-og-privatlivspolitik
Karen Albrechtsen lukker sin cafe for at få tid til andre ting.
Karen Albrechtsen lukker sin cafe for at få tid til andre ting.
Foto: Jan Knudsen/ Arkiv

Ugeavisen Lolland

Cafe Risteriet bliver til Cafe Einar

Efter næsten syv år lukker Karen Albrechtsen sin Cafe Risteriet på Østre Boulevard. Ny bag bardisken bliver Kim Ejnar Lützhøft, som før har haft café i Nakskov.
07. juni 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Cafe Risteriet på Østre Boulevard er lukket; men genopstår lørdag 19. juni med ny ejer og nyt navn.

Den nye ejer vil være kendt af mange i Nakskov, da han tidligere drev cafeen Parkers.

Kim Ejnar Lützhøf vil kalde sin nye café for Cafe Einar, og stilen bliver der ikke lavet så meget om på, siger han.

- Jeg vil fortsætte med de gamle hyggelige møbler, som Karen har indrettet cafeen med, fortæller han og afslører, at de største forandringer bliver på menukortet.

- Både min kæreste, Helle Sildorf, som i starten vil være i cafeen, og jeg selv er kokke. Vi vil tilbyde god cafémad og lækre tapas, bøffer og sandwiches. Altså gedigen cafémad, fortæller Kim Ejnar Lützhøft.

Annonce

Åbningstiderne på Cafe Einar bliver fra klokken 11 fra tirsdag til søndag. Foreløbigt vil cafeen have åbent til klokken 20 på hverdage og til klokken 22 i weekenden. Men det kan der blive lavet om på, når der er kommet mere styr på coronaen, lyder det fra den nyslåede caféejer.

Om søndagen vil Kim Ejnar Lützhøf og Helle Sildorf introducere en lækker brunch. Men i første omgang inviterer de til åbning af Cafe Einar lørdag 19. juni.


Tid til andre ting

Karen Albrechtsen, som siden november 2014 har stået i spidsen for Nakskovs førende kaffe-café, har valgt at afhænde sin café og dermed få mere tid til andre ting.

- Det har været nogle dejlige år; men nu er tiden moden til, at jeg skal bevæge mig i andre retninger, siger Karen Albrechtsen. Karen går i øvrigt og glæder sig til meget snart at blive mormor for anden gang.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE