cookie-og-privatlivspolitik
Klovnen Allando og hans panda-ven er blandt de optrædende.
Klovnen Allando og hans panda-ven er blandt de optrædende.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Cirkussjov i Maribo

Onsdag den 21/7 kl. 17.00 gæster Cirkus Baldoni Maribo - som det eneste denne sommer. Teltet rejses ved stadion.
20. juli 2021 kl. 06:10 Af Daniel Brøns

MARIBO Årets forestilling hedder "Det for vildt" og omfatter en lang række af fantastiske artister fra det meste af Europa.

Blandt andet kan man opleve italienske Ferrandino´s der har et hæsblæsende rulleskøjtenummer og et dristigt luftnummer på programmet. Fra Tjekkiet kommer supertalentet Kaja Janacek med balancekunsten "Rola-Rola" og hans forældre Eddie og Maria i en hel ny akrobatisk disciplin. Også et ægte slangemenneske Sheyen Caroli der er optaget i Guiness Book of Records for at skyde med bue og pil - med fødderne er på programmet.

Gys og gru, morskab og latter, fart og spænding, men også show og dans loves det af arrangørerne, der også har engageret "verdens bedste børneklovn" Allando og han kommer ikke alene, der har følgeskab af sin bedste ven, pandaen Mie.

Til at binde forestillingen sammen i år har Baldoni allieret sig med showmanden Peter Nørgaard, han vil sammen med Løven Leonardo føre publkum sikkert igennem showet.

Ledige billetter kan købes på cirkuspladsen fra 1 time før forestillingen.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE