cookie-og-privatlivspolitik
- Der skal lige ryddes lidt op, siger Michal Gustafson om City Rocks nye gårdhave, der åbner på fredag.

5

Billeder

- Der skal lige ryddes lidt op, siger Michal Gustafson om City Rocks nye gårdhave, der åbner på fredag.
Foto: David Arnholm

Ugeavisen Lolland

City Rock åbner gårdhave

På fredag åbner City Rock en gårdhave - lige så fyldt med kitch som resten af restauranten.
05. juli 2020 kl. 16:10 Af David Arnholm

Annonce

MARIBO Michal Gustafson fra restaurant City Rock er ikke typen, der sidder på hænderne og ser viserne dreje på uret. Altid har han nye idéer, og den seneste tid har han gået og puslet lidt ude bagved ...

Resultatet er blevet en gårdhave, der åbner på fredag, hvor den vil blive fejret klokken 20-24, hvor der er "køb to, betal for en" på alt hvad restauranten har at byde på. Og som altid med City Rock vil der være noget at se på i gårdhaven, der er proppet med kunst, kitch og charmerende kaos.

Temaet for gårdhaven er stranden, og går man under et halvtag, får man oplevelsen af at være under havets overflade. Man behøver dog ikke sidde stille, men kan også kaste sig over kendte strandspil som petangue eller kryds og bolle, ligesom der vil blive mulighed for at synge caraoke.

- Jeg skal have ryddet en lille smule op, siger han, da han viser Ugeavisen Lolland rundt inden åbningen.

Men det når han nok. Selvom han også skal finde tid til at få besøg af TV2, der i udsendelsen Fantastiske Hammerslag vil lave et længere indslag om restauranten. Her vil Michal Gustafson formentlig også fortælle om en anden idé, han går og pusler med:

At indrette bar, rutsjebane og svævebane i vandtårnet. Et lille projekt, som han vurderer kan realiseres for den nette sum af omkring 50 millioner kroner. Hvis ellers der er opbakning til det.

Men her og nu gælder det altså den nye gårdhave.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce