cookie-og-privatlivspolitik
Oplev Sylvester Larsen og hans band i Signe Stubs sognegård.
Oplev Sylvester Larsen og hans band i Signe Stubs sognegård.
Foto: pr

Ugeavisen Lolland

Covid-19 kan også være med til at samle

Takket være Covid-19 puljen fra Kulturministeriet kan Birket og Omegns Borgerforening indbyde til to sensommer koncerter.




04. september 2020 kl. 07:00

Annonce

BIRKET Søndag 13. september klokken 17-19 kommer Sylvester Larsen og Nåleøjet og spiller under overskriften Min Lille Landsby 2020. Sylvester skabte også glæde her lokalt sidste år, hvor mange skulle til julebanko i Horslunde, så nu er der ny mulighed for at opleve hans 2020-koncert. Der kan bestilles kaffe og brød fra klokken 15.30 til 50 kroner.


Musikrejse til Italien

Torsdag 24. september klokken 18.30 kan publikum komme på en musikrejse gennem Italien med sopranen Camilla Illeborg og koncertpianist og kapelmester Leif Greibe. De fortæller, synger og spiller italiensk musik. Begge er passionerede Italien-kendere; Camilla har levet i Italien i en årrække og sunget på mange koncertscener der. Her på Lolland kendes de to fra mange opera-arrangementer i Signe Stub gennem årene.  Der vil være mulighed for at købe italiensk vin og "antipasti" før koncerten og i pausen.

Begge koncerter afholdes i Signe Stubs Sognegård og koster 150 kroner pr. person. Alle covid-19-forskrifter overholdes. Derfor gerne hurtig tilmelding på 40148196, eller e-mail post@libuse.dk

Betaling til MobilPay 0212KD, eller kontonr. 0693-2955640294, med hhv. mærke Sylvester eller Italien.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce