cookie-og-privatlivspolitik
Dario Campeotto og Mickey Pless kommer til Søllested i september.
Dario Campeotto og Mickey Pless kommer til Søllested i september.
Foto: PR

Ugeavisen Lolland

Dario optræder live i Søllested

Musikalsk foredragsshow med Dario Campeotto og pianist Mickey Pless lørdag 26. september i Søllested Bio & Kulturhus.
19. juni 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

SØLLESTED På grund af coronakrisen blev det annonerede musikalske show "Evergreens og Røvehistorier" med Dario Campeotto og Mickey Pless aflyst; men nu er der sat en ny dato for den populære duos optræden i Søllested Bio & Kulturhus, nemlig lørdag 26. september klokken 15.


Musikalsk foredragsshow

Under det musikalske foredragsshow vil Dario, som den eminente fortæller han også er, fortælle anekdoter fra et langt liv i showbiz og med sikker hånd strø sang-eksempler undervejs. Publikum kan se frem til sange fra både musicals og operetter, revy, et Tommy Seebach nummer (som en hyldest til Seebach Senior - Darios afdøde ven), masser af både italienske og danske sang-perler lige fra "O Sole Mio" til "I Danmark er jeg født" og naturligvis "Angelique".

Undervejs fortæller Dario ærligt om sit liv, om hvordan det var fra den ene dag til den anden at blive folkeeje (hvor han på de bedste dage dagligt modtog 150 fanbreve). Dario fortæller også om spændende mennesker, han har mødt på sin vej, ligesom han ærligt fortæller om knap så sjove perioder i karrieren.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce