cookie-og-privatlivspolitik
Lalandias P-plads ventes at blive godt fyldt på dagen med kirkebilister fra hele Lolland.
Lalandias P-plads ventes at blive godt fyldt på dagen med kirkebilister fra hele Lolland.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Drive-in gudstjeneste ved Lalandia

Ni sogne i Maribo Domprovsti holder Drive-In-gudstjeneste bededag, 8. maj 2020 kl. 10:30 på p-pladsen ved Lalandia i Rødby.
06. maj 2020 kl. 07:44 Af Daniel Brøns

Annonce

RØDBYHAVN Længslen blandt kirkegængere for igen at holde gudstjeneste er også mærkbar på Lolland. Derfor inviterer ni sogne i Maribo Domprovstiet til en fælles bil-gudstjeneste.

I sognene holder menighederne af en enkelt og genkendelig gudstjeneste, så Drive-In-gudstjenesten bliver en enkelt times genkendelig gudstjeneste - blot med vind og vejr i tillæg.

Sognepræst Jesper Bacher skal prædike ved gudstjenesten. Desuden medvirker sognepræsterne Marianne Eilskov Hansen og Dan K. Månsson.

Musikalsk åbnes gudstjenesten med melodien til "Nærmere Gud til dig". Første salmer synges i asfaltjunglen: "Nu blomstertiden kommer..." Efter flere salmer, forkyndelse og bøn slutter gudstjenesten med "Nu takker alle Gud..." og Guds svar gennem velsignelsens ord. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce