cookie-og-privatlivspolitik
Charlotte Andersen og Sanne Rasmussen i gang med at klargøre tøjet.
Charlotte Andersen og Sanne Rasmussen i gang med at klargøre tøjet.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Duftende rent genbrugstøj

Der lugter ikke af genbrugstøj i Mødrehjælpens genbrugsbutik i Maribo. De vasker nemlig alt tøj, og overskuddet bruges fornuftigt. De frivillige leverer i øvrigt en indsats svarende til næsten fire fuldtidsansatte.
18. november 2020 kl. 14:23 Af Daniel Brøns

MARIBO Nyfødte og små børn bruger ikke deres tøj ret mange gange, inden det bliver kasseret - eller indleveret til genbrug. Så det er næsten nyt tøj, som man finder på hylderne, når man går ind i Mødrehjælpens genbrugsbutik i Østergade i Maribo, hvor man både finder tøj, barnevogne, lifte, børnestole og legetøj. Og tøjet er helt sikkert vasket, forsikrer de to frivillige Charlotte Andersen og Sanne Rasmussen, der begge bruger en del tid på at klargøre tøjet. Som Charlotte Andersen siger:

- Det er altså en god oplevelse at få noget nystrøget og velduftende tøj med hjem, som er klar til brug, og for os frivillige er det rart at vide, at vores arbejde går til både børnefamilier og et godt formål i øvrigt.

Butikkens overskud går blandt andet til klubaktiviteter for udsatte børn i Maribo, ligesom en del af pengene går til madprojektet "måltidet" i Nakskov, som samler familier omkring en hyggelig middag.I alt er 20 frivillige tilknyttet foreningen. Dels i genbrugsbutikken og dels i de øvrige frivillige aktiviteter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE