cookie-og-privatlivspolitik
Henrik Friis har altid lidt godt i poserne til sine kunder - eksempelvis stabilgrus, afretningsgrus, støbemiks eller granitskærver, som leveres hjem på fortovet i big bags, som kan bære et helt ton.

2

Billeder

Henrik Friis har altid lidt godt i poserne til sine kunder - eksempelvis stabilgrus, afretningsgrus, støbemiks eller granitskærver, som leveres hjem på fortovet i big bags, som kan bære et helt ton.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Eldorado for gør-det-selv-folket

Tag en tur til trælasten og genbrugsvirksomheden i Nordlunde, hvis du er på udkig efter nyt byggemateriale til billige penge eller gode genbrugskup til næsten ingen penge!
06. april 2020 kl. 15:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NORDLUNDE Henrik Friis, indehaver af handelsfirmaet Dem fra Nordlunde, lægger vægt på, at hans virksomhed er en anderledes trælast, der ud over nye trævarer også har en stor afdeling med genbrug til byg-selv-folket og til alle andre, som er ude efter en god handel.

Selv har Henrik Friis næse for en god handel og desuden et veludviklet netværk over det ganske land - og på den måde opsnuser han ofte gode ting, som siden kommer Dem fra Nordlundes kunder til gode.

På en tur rundt på handelsfirmaets stor areal præsenterer Henrik adskillige gode tilbud.

- Her er mere end 1.000 kubikmeter trykimprægnerede lægter og brædder og planker i diverse størrelser og længder, præsenterer Henrik Friis således paller med træ så langt, øjet rækker. Det parti træ har han opkøbt fra savværker, som er lukket ned i Sverige.


15 paller med rutsjebaner

- I dag går det meget hurtigere, når der er en god handel i sigte. Det er bare et par klik på tasterne, og så er det hele i orden over nettet, siger Henrik Friis og bugserer gæsten forbi en hel stak neongrønne rutsjebaner.

- Dem har jeg 15 paller af, griner Henrik og fortsætter ind i den overdækkede afdeling, hvor der står nyt træ placeret i sirlige rækker, vinduer og døre og alt muligt andet til gør-det-selv-folket...


Overskud til nedsatte priser

- Nogle byggeprojekter er så store, at du næsten ikke kan forstå det. Der er måske bestilt 10.000 døre og vinduer, og når byggeriet er færdigt, er der et stort overskud - måske på flere hundrede døre og vinduer. Gennem mit netværk kan jeg så købe det overskud og siden sælge det billigt til mine kunder her i Nordlunde. På den måde kan jeg sælge nye vinduer og døre til under det halve af, hvad de normalt koster, forklarer Henrik Friis og haster videre for at vise, hvad han ellers har på lager lige her og nu: Her er fx 175 paller med fotorammer, og ved siden af står adskillige paller med knagerækker, som Henrik sælger til en fjerdedel af den oprindelige pris...

Hos Dem fra Nordlunde kan kunderne stadig komme ind, trods coronakrise.

- Hvis det er nøvendigt, lukker vi kunderne ind i hold, og vi har masser af håndsprit, slutter Henrik Friis.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce