cookie-og-privatlivspolitik
Emil Arntkløv (tv) og Uffe Drost giver hinanden hånden på en god overtagelse.
Emil Arntkløv (tv) og Uffe Drost giver hinanden hånden på en god overtagelse.
Foto: Vinnie Nørgaard

Ugeavisen Lolland

Emil bliver 3. generation

Emil Arntkløv har netop overtaget Svend Sørensens Eftf. - entreprenør og autoriseret kloakmester fra Uffe Drost, som for 18 år siden overtog virksomheden fra Svend Sørensen selv.
17. september 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

NAKSKOV Det er de færreste, der kan bryste sig af at have været selvstændigt erhvervsdrivende i fire år, når man kun lige har runder de 22 år.

Det er ikke desto mindre, hvad Emil Arntkløv Hansen kan. Siden han var 18, har han ejet entreprenørvirksomheden Emil Hansen, og 12. september overtog han virksomheden Svend Sørensens Eftf. - entreprenør og autoriseret kloakmester på Sandvikenvej 16 i Nakskov, hvor han fremover skal stå i spidsen for seks svende.


Sælger bliver konsulent

Uffe Drost, som har stået i spidsen for Svend Sørensens Eftf. gennem de sidste 18 år, er glad for at overdrage virksomheden til så talentfuld og energisk en ung mand som Emil, som i øvrigt har færdiggjort kloakmesteruddannelsen her i sommer.

- Jeg har derfor også indvilget i at være tilknyttet firmaet som konsulent i foreløbig et år, så jeg kan hjælpe Emil med den viden og erfaring, jeg har, og sørge for, at han kommer godt i gang, siger Uffe Drost, som kan gå på folkepension om et år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce