cookie-og-privatlivspolitik
Ingen tvivl om, at børnene hyggede sig og havde god plads. På trods af, at der næsten var fyldt op på dagen i uge 8.

28

Billeder

Ingen tvivl om, at børnene hyggede sig og havde god plads. På trods af, at der næsten var fyldt op på dagen i uge 8.
Foto: Stine Brøns

Ugeavisen Lolland

En ferie-eftermiddag i Lalandia

Der var rimeligt med plads, da redaktionen en mandag eftermiddag tog til Lalandia for at afprøve serviceniveauet, der var godt - men med plads til forbedringer.
25. februar 2020 kl. 07:00 Af Stine og Daniel Brøns

Annonce

RØDBYHAVN Den største overraskelse var egentlig pladsen. For der var faktisk rigtig god plads i Aquadome, da redaktionen blev vist rundt i Lalandia, hvor omkring 3000 gæster havde indfundet sig tirsdag i sidste uge ved 15-tiden. Der var ledige stole, og køerne ved rutsjebanerne var korte. Men de fleste gæster havde allerede været ude og bade, så om eftermiddagen er det tid for at hygge, forklarede den venlige Brian Lohse Hansen, der er marketingkoordinator i Lalandia.

- Det er klart bedst at komme om eftermiddagen, hvor de fleste har fået badet det, som de har lyst til, og så har vi faktisk rigtig god kapacitet, fordi der er blevet udvidet løbende, siger han og viser et nyt stilleområde for småbørn, der ellers kan blive stresset af larmen fra de badende gæster.

Også andre steder i Lalandia var der god plads. Kun et enkelt hold spillede bordtennis i den store hal, og i restauranterne var der vel kun fyldt på 10-15 procent af pladserne. Men det var jo heller ikke spisetid endnu.


Flot skøjtebane

Lalandia var vært og gav en gang bowling og et skøjteløb for to personer, så vi gik om bord på skøjtebanen, hvor den ene skøjte var temmelig flosset i plastikken og umulig at få på. Men den blev hurtigt byttet. Til gengæld var banen fantastisk fin og helt plan - og passende fyldt med glade - især unge - mennesker. Et stort plus var de skøjtende "rullatorer", som man kunne bruge, hvis man ikke var helt sikker på skøjterne. Den varierende fart kunne måske få nogle til at blive lidt utrygge i forhold til småbørn, men der skete forbavsende få sammenstød.


Bowling i orden

Bowlingbanen var som bowlingbaner nu engang er - hverken mere eller mindre. Vi fik en times oplevelse i det halvtomme bowlingområde, og så smuttede vi videre. Vi valgte at følge anbefalingen med at gå ud og kigge lidt til klappegederne bag centret. Men det var hundekoldt og så vådt, at man helt sikkert skulle bruge gummistøvler for at få en oplevelse ud af det, så vi var hurtigt inden i varmen igen.


Blandet restaurant-oplevelse

Vi var ikke særlig sultne, så vi gik på jagt efter noget let at spise i en af de mange restauranter. Umiddelbart virkede fast-food-restauranten Sunset Boulevard ikke så tillokkende med den kolde indretning. De øvrige restauranter var hyggeligere, men omvendt lidt for dyre for den lille sult.

Valget faldt derfor på restaurant Il Bambino, hvor vi valgte at bestille en kæmpepizza med ekstra bacon og to halv-liters sodavand til i alt 254 kroner. Pizzaen var klart over middel i kvalitet og klar på under ti minutter. Men servicen var ikke i top. En medarbejder ryddede bordet for os og lovede at komme og tørre af, hvilket ikke skete. Heller ikke, da vi bad om en klud i kassen. Der var ikke fremlagt servietter, så vi måtte presse os frem i køen og bede om servietter for at tørre af selv. Servietterne fik vi så også brug for, da vi åbenbart befandt os i en take-away uden tallerkener, og derfor måtte spise middagen i hånden. Det kunne de have sagt, da vi bestilte, for selv om der var et take-away skilt, så lignede det en restaurant til forveksling.

Inden afgangen skulle vi da lige prøve den overdådige og velbesøgte spillehal. Men selv om ti eller 20 kroner for et banalt videospil nok bare er prisen, så blev 100 kroner brændt af ufatteligt hurtigt.

Men vi kommer igen, for Lalandia har meget at byde på - ikke mindst det fantastiske vandland. Men næste gang napper vi nok alligevel Sunset Boulevard, hvis vi da ikke bliver hele dagen og tager på besøg på en rigtig restaurant i stedet.

Se billederne på www.ual.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce