cookie-og-privatlivspolitik
Der er masser af farver i forårets sko - og butikken har for tiden kun helt friske varer på hylderne.
Der er masser af farver i forårets sko - og butikken har for tiden kun helt friske varer på hylderne.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Et frisk pust i butikken

Hos Skoringen i Maribo har coronakrisen medført en total udskiftning af varesortimentet. Alt det gamle er solgt ud, og nu stråler butikken af forårsvarer.
14. april 2021 kl. 12:19 Af Daniel Brøns

MARIBO Frygten for at brænde inde med vinterens mode har vist sig at være lidt overdrevet i mange butikker. I hvert tilfælde i Skoringen i Maribo, hvor de i starten af marts benyttede lejligheden til at holde fornuftige udsalg med rabatter helt op til 70 procent.

- Det har virkelig hjulpet til at give plads på lageret, så nu er det faktisk helt nye varer, der er på hylderne, fortæller Julie Gullits, der er medejer af butikken. Blandt nyhederne er butikkens normale mærker såsom Sketchers, Ecco, Vagabond og mange, mange andre, som alle har lanceret nye designs.


Kunderne tilbage

Julie Gullits oplever, at kunderne nu er fuldt tilbage som inden nedlukningen - måske oven i købet lidt mere end før, og det har hun virkelig glædet sig til.

- Det har været hårdt i så lang en periode bare at gå ned i butikken for at rydde lidt op og pakke nye varer ud - uden at vide, hvornår de kommer til salg på hylderne. Man har jo et job som mit, fordi man holder af at møde kunderne og yde service, så det er virkelig skønt, at den normale hverdag er kommet tilbage, siger hun og glæder sig til, at sommeren rigtigt kommer til byen. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE