cookie-og-privatlivspolitik
Tasja (tv) glæder sig til at tage Camilla i lære i butikkens værksted, hvor der allerede er gjort plads til tre arbejdende guldsmede.

7

Billeder

Tasja (tv) glæder sig til at tage Camilla i lære i butikkens værksted, hvor der allerede er gjort plads til tre arbejdende guldsmede.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Et kig ind i guldsmedjens indre

Guldsmed Tasja Vium Bruun har netop åbnet sin nye butik med tilhørende åbent værksted på Torvet i Maribo.
22. maj 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

MARIBO Fra knap 60 kvadratmeter i den gamle butik i Lollands Centeret til hele 160 kvadratmeter på Torvet i Maribo!

Sådan er det igen kun gået fremad for Guldsmedens Værksted, som har ligget i Maribo siden april 2014 og nu er flyttet til flotte, nyistandsatte lokaler på Torvet. Indehaver Tasja Vium Bruun har sløjfet åbningsreception men nyder at vise sin nye butik frem.

Guldsmedens Værksted har udviklet sig til at blive en særdeles stilsikker butik, hvor mange kundegrupper kan finde nøjagtigt, hvad de er på udkig efter. Det gælder folk, som ønsker at få deres gamle guldsmykker smeltet om og omskabt til et nyt design, fx en unik ring eller halskæde. Det gælder kunder, som er på udkig efter eksklusive ure til både mænd og kvinder - og smykker til enhver højtid. Fra forlovelse og bryllup over dåb til konfirmation....


Udsigt til værksted

I Tasja Vium Bruuns nye butik er guldsmedeværkstedet højt prioriteret. Gennem faste glasruder kan kunderne følge med i, hvad der sker i værkstedet, hvor der er tre arbejdspladser: en til Tasja, en til guldsmed Lise Eduardsen og en til Camilla Laursen, som 1. juni begynder i lære som guldsmed i Guldsmedens Værksted.

- Vi har mange instrumenter og maskiner på værkstedet. Mange af dem er ret avancerede, og de tiltrækker sig typisk opmærksomhed fra vores mandlige kunder i en vis alder, siger Tasja og smiler lunt.

Ved de tre arbejdspladser er der spændt tykt stof ud som en slags forklæde under arbejdsbordet. Tasja forklarer:

- Vi sliber masser af metalstøv af de ting, vi arbejder med. Når det drejer sig om guld, kan der i løbet af en arbejdsdag samle sig en hel lille formue i forklædet. Det samler vi naturligvis sammen.


Velindrettet butikslokale

- Resten af butikken er indrettet, lige som jeg vil have det, fortæller Tasja, som i flere år har drømt om et få en større butik. Den drøm er nu gået i opfyldelse, og Tasja glæder sig over sin nye butik, hvor der også er plads til kundernes drømme - uanset om de drejer sig om eksklusive ure til maskuline eller feminine håndled, stiks til ørehullerne eller smykker fra etablerede mærker eller i den særlige stil, som Tasja har udviklet og forfinet gennem sine 17 år som guldsmed.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce