cookie-og-privatlivspolitik
Aktive roere i Nakskov Roklub samt Ældresagen vil gerne have flere ældre ved årerne.

2

Billeder

Aktive roere i Nakskov Roklub samt Ældresagen vil gerne have flere ældre ved årerne.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Få gang i årerne

Nakskov Roklub inviterer til Åbent hus torsdag 17. juni med fokus på at motivere ældre til at gribe årerne.
10. juni 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Er der én ting, som Nakskov Roklub og Ældresagen kan blive enige om, så er det, at roning er sundt både mentalt og fysisk for folk i alle aldre - også for folk der er godt oppe i alderen

Og det er aldrig for sent at gribe årerne og ro dejlige ture ud på Nakskov Fjord.

For at gøre opmærksom på det, inviterer Nakskov Roklub, assisteret af den lokale afdeling af Ældresagen, til åbent hus i lokalerne på Skibsværftscej 2 i Nakskov.

Arrangementet løber at stabelen torsdag 17. juni mellem klokken 15 og 17.

- Vi vil gerne gøre opmærksom på de mange tilbud, der findes for ældre, blandt andet muligheden for at ro og blive medlem af Nakskov Roklub, siger Jørn Husted Madsen, næstformand i Ældre Sagen Nakskov-Rudbjerg.

Annonce

I foreningens nyeste lokale blad er der netop også en artikel, der handler om roningens lyksaligheder og sundhedsfremmende effekter.

- Åbent hus-arrangementert er for alle; men det er som nævnt med den særlige hensigt at få flere ældre til at få øje på roning som er herlig motionsform, lyder det fra Palle Christensen og Hans Borchersen fra Nakskov Roklub.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE