cookie-og-privatlivspolitik
Staben i det spritnye kontor: fra venstre regnskabsassistent Katja Kjøller Andersen, regnskabschef Bogumila Haja og ejer Thomas Pedersen.
Staben i det spritnye kontor: fra venstre regnskabsassistent Katja Kjøller Andersen, regnskabschef Bogumila Haja og ejer Thomas Pedersen.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Få professionel hjælp til tallene

Nystartet firma i Langø tilbyder virksomheder - store som små - hjælp til administrative opgaver af enhver art.
11. januar 2022 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

LANGØ - TP Regnskabsassistance er det nyeste tiltag i Havnevej i Langø, hvor ejeren Thomas Benjamin Pedersen i forvejen driver TP Smede og Marineservice ApS.

- Jeg er nødt til at booste min virksomhed og finde på nye tiltag. Der er jo krise i fiskeriet, så jeg kan ikke blive ved med udelukkende at leve af at fremstille og reparere fiskefartøjer, siger Thomas Pedersen.

Allerede sidste år begyndte Bogumila Haja, som har været bogholder i TP Marineservice gennem flere år, at hjælpe andre virksomheder med bogføring.

- Behovet var der. Det kunne vi hurtigt få øje på. Så derfor gik vi i gang med at etablere en virksomhed, som tilbyder hjælp med regnskaberne, fortæller Thomas Pedersen, som selv kender til den uvilje mod at lave kontorarbejde, der er voldsomt udbredt blandt selvstændige håndværksmestre.

- Vi vil jo hellere arbejde på værkstedet eller ude hos kunderne end sidde ved skrivebordet og rode med fakturaer og momsregnskaber til langt ud på aftenen, griner Thomas, som understreger, at TP Regnskabsassistance tilbyder hjælp til både store og små virksomheder.

Annonce

Skræddersyede løsninger

Det er gået stærkt, siden Bogumila Haja udvidede aktiviteterne fra kun at stå for TP Smede og Marineservice's regnskaber til at servicere andre kunder med de administrative opgaver, det enkelte firma efterspørger.

- TP Regnskabsassistance er et nystartet firma, hvor virksomheder - store som små - kan få hjælp til administrative opgaver af enhver art. Vi har lige udvidet staben med 100 procent, siger Thomas muntert og peger på Katja Kjøller Andersen. Hun er nyuddannet kontorassistent med speciale i økonomi, og siden 1. januar i år har hun assisteret Bogumila Haja, som i det nye firma har fået titel af regnskabschef.

Bogumila Haja er uddannet revisor i Polen og har boet 16 år i Danmark, hvor hun gennem de sidste seks år har arbejdet som revisor.

- Virksomheder, der ikke har brug for regnskabsassistence 37 timer om ugen, kan med fordel blive kunder hos os. VI tilbyder også at tage ud til kunden for at klare opgaverne - og det betyder ikke noget, om det er uden for almindelig arbejdstid, siger Bogumila Haja og slutter:

- Vi kan gøre alt klar, så den autoriserede revisor blot skal godkende regnskaberne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE