cookie-og-privatlivspolitik
Den nære fremtids udbredelse af fibernet på sydhavsøerne.
Den nære fremtids udbredelse af fibernet på sydhavsøerne.
Foto: GRAFIK: Fibia

Ugeavisen Lolland

Få tilmeldte til fibernet

Fibia skal have mindst 1090 tilmeldte på Midtlolland, før der kan blive tale om at etablere fibernet. Pt har mindre end 500 meldt sig til.
22. januar 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

MIDTLOLLAND Da Vagn Christensen for nylig flyttede fra Øster Karleby til Keldernæs, blev han nærmest rystet over, hvor dårlig internetforbindelsen er på hans nye adresse - i forhold til der, hvor han førhen boede.

Derfor blev han da også i den grad interesseret, da der i starten af december dumpede et brev ned i hans postkasse fra Fibia med et tilbud om at få etableret fibernet.

- Det ville være dejligt at få fibernet, så vi igen kan få en hurtig internetforbindelse, siger Vagn Christensen og opfordrer andre på Midtlolland til at melde sig til - og det kan ikke gå for hurtigt:

Hvis der ikke er meldt minimum 1090 til inden 14. februar, så dropper Fibia planerne om at etablere fibernet på Midtlolland. I hvert fald i første omgang.

Fibia har fået til opgave at sikre, at alle andelshavere i ANDEL (tidligere SEAS-NVE) får tilbudt en stabil og hurtig bredbåndsforbindelse inden udgangen af 2023.

Annonce

Fibia ejes af ANDEL med 65,5 procent og af det aarhusianske energiselskab NRGi med 34,5 procent.

Se antallet af tilmeldte på fibia.dk/midtlollandKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE