cookie-og-privatlivspolitik
Arresten i Nakskov har stået tom under det spritnye tag siden 2016.
Arresten i Nakskov har stået tom under det spritnye tag siden 2016.
Foto: Vinnie Nørgaard

Ugeavisen Lolland

Fængslende fortællinger

Kom med på rundvisninger i arresten i Nakskov.
23. september 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Så er der igen mulighed for at komme med på en gratis rundvisning i Nakskov Arrest. Det sker hele fire gange fredag 1. oktober når der er Nakskov Kulturdag.

Sidste gang, der var rundvisninger i arresten, blev billetterne revet væk og mange forsøgte forgæves at få fat i en billet. Derfor er der i år hele fire rundvisninger, hvor John Sigvard med sikre skridt guider deltagerne gennem arresten og fortæller om livet bag murerne, som det foregik førhen.

John Sigvard var ansat som leder af arresten, indtil han gik på pension i 2016. Samme år lukkede arresten for at gennemgå renoveringer indenfor og få nyt tag. Planen var, at arresten skulle åbne igen; men det er endnu ikke sket. Angiveligt da det ikke er muligt at bemande arresten på grund af den store personalemangel, der hersker inden for kriminalforsorgen.

De fire rundvisninger starter henholdsvis klokken 13, 15, 17 og 19. Der er et begrænset antal pladser, og man skal have billet for at komme med.

Billetterne er gratis og kan hentes hos butik Berit, Nybrogade 1, fra onsdag 22. september.

Annonce

I arresten er der mange trapper, og der er ikke mulighed for at sidde ned undervejs, så turen er ikke egnet for gangbesværede.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE