cookie-og-privatlivspolitik
Erik Petersen, Lars Dan Jensen og Eva Frederiksen på affaldsjagt i Nygade i Nakskov.
Erik Petersen, Lars Dan Jensen og Eva Frederiksen på affaldsjagt i Nygade i Nakskov.
Foto: Lisbet Rasmussen

Ugeavisen Lolland

Fangst: 18 kilo affald

I sidste uge var Ren By Nakskov på den årlige affaldsjagt gennem gaderne i Nakskovs indre by.
23. juli 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

NAKSKOV Seks medlemmer af Nakskov Ren By, som gør en storslået indsats for at holde vores by ren og pæn og affaldsfri, slog igen til onsdag i sidste uge.

Det er en fast tradition, at medlemmerne én gang om året drager gennem Nakskovs gader udstyret med koste, affaldsstænger og affaldsspande for at trimme gaderne for tilfældigt smidt affald og ikke mindst cigaretskodder.

Og det var bestemt tiltrængt denne onsdag midt i juli.

Denne skribent og en kollega på Ugeavisen havde netop observeret adskillige stykker henkastet affald uden for avisens vinduer, da Erik Petersen og Eva Frederiksen fra Ren By Nakskov dukkede op i synsfeltet ude på fortovet og fjernede det vildfarne skrald.

Ren By Nakskov rapporterer: "Vi samlede cirka 18 kilo affald ind på vores tur i Østergade, Nygade, gågaden og på torvet på halvanden time. Følgende friske indsamlere deltog: Eva Frederiksen, Erik Petersen, Jens Rasmussen, Susanne Christensen, Lars Andersen og Lars Dan Jensen.

Annonce

På turen fik vi mange dejlig og positive bemærkninger om vores indsats. Der ligger stadig mange cigaretskodder, specielt ved bænkene i gågaden, selvom der står en skraldespand lige ved siden af!".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE