cookie-og-privatlivspolitik
Bager Niels i Horslunde har tralvt med årets produktion af fastelavndboller.
Bager Niels i Horslunde har tralvt med årets produktion af fastelavndboller.
Foto: Arkiv/ Privat

Ugeavisen Lolland

Fastelavnssæsonen fortsætter

Der er fastelavnsboller måneden ud hos Bageren i Horslunde.
15. februar 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

HORSLUNDE Alting har langtfra været, som det plejer her i fastelavnstiden hos Bageren i Horslunde. Normalt plejer folk at komme langvejs fra for at få fingre i de populære fastelavnsboller, som bager Niels Olsen plejer at masseproducere op til udklædningshøjtiden.

Men i år har der været mange lukkedage hos bageren. For Niels har været syg, og selvom han selv mente, at han igen kunne trække i bagerdresset for et par uger siden, så var kræfterne der ikke til det.

- Folk stod ellers i kø helt ned til kirken for at købe fastelavnsboller, inden vi lukkede ned. Det var helt vildt, fortæller Lone Olsen i bagerbutikken.

10. februar åbnede Bageren i Horslunde igen - til en travlhed uden lige. Og selvom fastelavn jo faktisk er overstået, så bager Niels sammen med sin datter og en lærling fastelavnsboller i den helt store stil resten af måneden.


Bestil på sms

- Den sidste weekend i februar, altså den 27. og 28., bliver de sidste dage i år, at folk kan købe fastelavnsboller her i Horslunde, siger Lone i bagerbutikken.

Annonce

Hun opfordrer folk til at bestille bollerne i forvejen - helst på en sms og helst dagen i forvejen.

Udvalget af fastelavnsboller kan ses på Horlsunde-bagerens facebookside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE