cookie-og-privatlivspolitik
18-årige Frida Fjord glæder sig til at stå i spidsen for en uges fest i Vestenskov.
18-årige Frida Fjord glæder sig til at stå i spidsen for en uges fest i Vestenskov.
Foto: Privat

Ugeavisen Lolland

Fest og surprise-koncert på en mark i Vestenskov

Fra 1. til 6. august er der udendørs festival på marken ved siden af Vestenskov gamle skole.
03. august 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

VESTENSKOV Vestenskov gamle skole tiltækker hvert år masser af unge mennesker, som vælger at holde rus-uge eller andre festlige sammenkomster i skolens bygninger, som lejes billigt ud.

I denne uge - fra 1. til 6. august - inviterer Frida Fjord til festival - ikke kun på Vestenskov gamle skole men også på markerne omkring.

Frida Fjord er kun 18 år, men kan allerede skrive festivalarrangør på CV'et. Hun har startet Baune festivalen, der skal være et samlingspunkt for hendes efterskole - Baunehøj, som ligge på Sjælland.

Efter et trist corona-år, der har sat en kæp i hjulet på alle sommerens festival-aktiviteter og det unikke sociale samvær, der følger med, besluttede hun sig for at arrangere sin egen festival for at tage revanche.

Det kommer nu til at foregå i denne uge på en mark ved Vestenskov.

Annonce

Frida har sørget for scene, optrædener med tidligere efterskoleelever, et program med aktiviteter og som overraskelse har hun booket duo'en FRAADS til at optræde.

Fridas projekt er affødt af Soundboks' initiativ 'Prøv dig frem', der handler om at få flere unge til at kaste sig ud i nye initiativer. Hun har også fået støtte fra Tuborgfondet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE