cookie-og-privatlivspolitik
Doc Houlind, der her er fotograferet i deres lidt yngre dage, er klar til at fejre jazzen.
Doc Houlind, der her er fotograferet i deres lidt yngre dage, er klar til at fejre jazzen.
Foto: Pressefoto

Ugeavisen Lolland

Festival bliver til jazzfredag

I år kan Maribo Jazzen ikke gennemføres på sædvanlig vis, det viser sig at være helt umuligt grundet Corona og forsamlingsforbud samt kontrol af Coronapas, som vil kræve et helt uhyrligt stort mandskab.
06. juni 2021 kl. 05:08 Af Daniel Brøns

MARIBO I stedet for har bestyrelsen besluttet at holde en stor jazz dag fredag den 16. juli 2021, på Maribo Torv.

Der vil være street parade som udgår fra Maribo Sø Camping kl. 10 hvor de går igennem byen. Kl.11 vil der være familie jazz. Senere kan Blå Mandag jazzband, Bjørn Ingelstam tribute to Louis Armstrong kvintet, Doc.Houlind New Orleans Style. Feat. Sarah Spencer kan ogsp opleves. Der sluttes med Gregory Boyd Big Gumbo. Det er et gratis arrangement, men man må rigtigt gerne støtte op på mobile pay: 78336. Coronatiden har været hård, så alle bidrag er vigtige, fortæller Ole Brorsen fra foreningen og oplyser, at ubrugte armbånd bør gemmes og bruges ved første genåbne festival - forhåbentlig i 2022. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE