cookie-og-privatlivspolitik
Diplomatisk drama og Oscar-vinder er på programmet i Fejøs open air bio.
Diplomatisk drama og Oscar-vinder er på programmet i Fejøs open air bio.
Foto: Privat

Ugeavisen Lolland

Film under stjernehimlen

Torsdag 29. juli klokken 22 er det tid for filmvisning i Fejøs nye open air biograf.




22. juli 2021 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

FEJØ Det har været en drøm for initiativtager Lene Pia Madsen at give Fejøs beboere, sommerhusgæster og tilrejsende mulighed for at se film under åben himmel i den smukkeste kulisse, og nu har en donation fra Lolland kommunes Fritids- og kulturudvalg og stor opbakning fra Fejøforeningen gjort det muligt.

- Med baggrund i filmbranchen og som tidligere biografchef for to af hovedstadens ikoniske biografer, Imperial og Dagmar, ligger det lige til højrebenet for mig at vise film her på øen, siger Lene Pia Madsen.

Heldigvis var både Lolland kommune og Fejøforeningen med på idéen, og ved fælles hjælp og generøs støtte fra Lolland Kommune er det nu lykkedes at give mulighed for ikke én, men to gratis filmvisninger under stjernehimlen i baghaven på Herredsvej 164.


To mesterlige film

Lene Pia Madsen har valgt to af tidens helt store film.

Den første er Christina Rosendahls "Vores mand i Amerika", som vandt to Bodil'er ved årets uddeling og som har gået sin sin sejrsgang på festivaler verden over.

Annonce

Den anden er Thomas Vinterbergs "Druk", som ingen nok har glemt vandt en Oscar for bedste udenlandske film ved Oscaruddelingerne i Los Angeles først på året.


Open Air på Fejø

Man skal bare lukke øjnene for at forestille sig en stjerneklar sommeraften, hvor man sidder på en ø og ser helt fantastiske film udendørs.

Denne drøm bliver til virkelighed torsdag 29. juli, hvor "dørene" åbnes klokken 16 til baghaven, Herredsvej 164, 4944 Fejø.

Filmen Vores Mand i Amerika vises klokken 22.

Druk vises klokken 00.00.

Annonce

Begge filmforestillinger er gratis at overvære.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE