cookie-og-privatlivspolitik
En stang og et hjul - og måske lidt madding også. Så er man på vej, fortæller Lasse Danielsen.
En stang og et hjul - og måske lidt madding også. Så er man på vej, fortæller Lasse Danielsen.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Fiskerioplevelser i byerne

I coronatiden er der mange, der har startet en ny hobby. Så lige nu, så sælges der stadig masser af fiskegrej, fordi folk er begyndt at dyrke naturen langt mere end tidligere. Også i byerne kan man fiske, og det er både sjovt og lærerigt.
20. november 2020 kl. 14:20 Af Daniel Brøns

Annonce

LOLLAND Fisk bevæger sig ind i fjordene og kanalerne overalt i Danmark, og det har mange byboer opdaget. Det fortæller Lasse Danielsen, der er fiske-eksperten hos Jaktia i Maribo, hvor de både har det tekniske udstyr og det varme tøj til turen.

- Folk vil gerne gøre det nemt at komme ud, så vi sælger rigtigt mange lette fiskestænger og lette fiskehjul, der nemt kan fås til under et kilo i tasken, fortæller sælgeren, der selv har fanget mange aborrer og gedder i åer og vandløb på denne årstid.

- Det kan være overalt fra havnen i Sakskøbing til inderfjorden i Nakskov, tilføjer han og oplyser, at der lige nu også er mange, der tager på fisketur på havet med fiskebåde fra Onsevig eller Nysted.

- Lige nu er det især fladfiskeri i langelandsbæltet, der virkelig tiltrækker mange, for det er rigtigt mange fisk at fange, tilføjer han og oplyser at "Put and Take" søerne i øvrigt også er et godt sted at tage hen og nyde en fiskeri-oplevelse - enten alene eller sammen med familien.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE