cookie-og-privatlivspolitik
Julestemningen har indfundet sig hos Vin & Brød, der dog har lidt færre siddende gæster nu.
Julestemningen har indfundet sig hos Vin & Brød, der dog har lidt færre siddende gæster nu.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Flere af os spiser nu hjemme

Har travlt med julearrangementer, som folk tilsyneladende ikke udebliver fra.
03. december 2021 kl. 10:22 Af Daniel Brøns

MARIBO Hos Maribos største café Vin&Brød mærker de for tiden ingen nedgang på grund af corona. Men flere vælger at spise hjemme. Det vurderer bestyrer Jakob Kuld Heiberg, der lige nu har et meget travlt personale, som både skal tjekke coronapas og ekspedere. Og det giver især travlhed i weekenden.

- Jeg tror, at vi sidste weekend havde én ekspedition i minuttet, så det er temmelig voldsomt, siger bestyreren, der lige nu også har travlt med julearrangementer, som folk tilsyneladende ikke udebliver fra, trods nye restriktioner.

- Vi har godt solgt ud af julefrokoster, som holdes her, men der er stadig billetter den 10. og 11. december, siger han og fortæller, at man naturligvis også kan bestille juleplatter ud af huset, hvis man vil være mere tryg.

- Men det er altså ret trygt her, idet vi jo coronatjekker og spritter meget af - og så er her generelt rimelig god plads til alle de gæster, der vælger at spise her, forsikrer han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE