cookie-og-privatlivspolitik
Jørgen Keis Hansen har fået en ny og stor butik at styre.
Jørgen Keis Hansen har fået en ny og stor butik at styre.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Fokus på bedre arbejdstøj

Hos KS Værktøj har de indrettet en særskilt tøjafdeling.
16. oktober 2020 kl. 18:24 Af Daniel Brøns

MARIBO Værktøjet er blevet separeret væk fra tøjet, når man kommer op til KS Værktøj i Maribo, hvor tøjet tidligere stod blandet med værktøj og andet arbejdsudstyr. Og det er der en god grund til, fortæller Jørgen Keis Hansen, der ud over at eje to Tøjekspert-butikker på Lolland nu også bruger en stor del af sin tid på at få afdelingen op at køre hos KS Værktøj, som han har samarbejdet meget med tidligere også.

- Vores plan i KS Værktøj er at henvende os mere bredt til virksomheder. Jeg har lige lukket en aftale med et rengøringsfirma, der gerne vil have fælles påklædning, og vi er også i gang med at henvende os til flere nye virksomhedstyper, siger tøjforhandleren, der også har kig på foreninger, der kan købe deres foreningstrøjer i butikken og få syet logo på det.

Lige nu vener alle blikket mod omsætningen relateret til Femern, og det gør de også hos KS Værktøj, der har haft et par kunder fra Femern inde - og i øvrigt snart åbner en afdeling ved Rødbyhavn hos Maler Grundt, hvor der også vil være arbejdstøj.

- Det har vi meget store forventninger til, fortæller Jørgen Keis Hansen, der er faldet let ind i det nye arbejde.

- Jeg har jo arbejdet 30 år i tøjbranchen, så jeg kan også levere den service, som kunderne forventer, siger han. dbr

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE