cookie-og-privatlivspolitik
Man skal ikke gå ned på udstyr, og gravemaskiner er der nok af - og nu også mandskab til at køre udstyret, fortæller  Mads Sørensen (tv) og og Kasper Hansen - begge oprindelig fra Vesterborg-egnen.
Man skal ikke gå ned på udstyr, og gravemaskiner er der nok af - og nu også mandskab til at køre udstyret, fortæller Mads Sørensen (tv) og og Kasper Hansen - begge oprindelig fra Vesterborg-egnen.
Foto: Daniel Brøns

Ugeavisen Lolland

Fokus på kloakarbejdet

Hos VVS-firmaet Ib S. Petersen opruster de nu på kloak-området efter at Mads Sørensen er blevet ansat med speciale på området. Det gør det lettere at gennemføre entrepriser, hvor man både skal lave afløb og vand indendørs og udendørs.
04. juni 2021 kl. 03:12 Af Daniel Brøns

VESTERBORG Da Kasper Hansen for snart tre år siden overtog VVS-firmaet Ib S. Petersen - en virksomhed, der dengang havde 39 år på bagen - vidste han, at han godt kunne bruge mere kapacitet på kloakområdet, der ikke var en af de største aktiviteter i selskabet.

- Vi er rigtigt gode til VVS og afløbs installationer indendørs, men vi kunne godt bruge flere hænder, når det gælder de udendørs kloakopgaver, så jeg blev rigtigt glad, da det viste sig, at Mads Sørensen gerne ville fastansættes hos mig, siger Kasper Hansen, der ligesom Mads Sørensen er fra Vesterborg-egnen.

Mads Sørensen bliver fra 1. juni hans højre hånd, når det gælder tilbudsskrivning, samt arbejde på anlæg og kloakarbejde - et emne, som de begge har meget forstand på. Mads Sørensen er uddannet anlægs-struktør og i flere år har lavet kloakarbejde og andet udendørs anlæg i hans firma MS Entreprenør og Anlæg. Kasper Hansen er også godt inde i branchen, idet han er autoriseret Kloakmester og VVS-installatør.

Og for Mads Sørensen bliver det et fornuftigt skifte i karrieren.

-  Mobil nummeret følger stadig med mig, men nu kan jeg så oven i købet få den fordel, at alt det administrative arbejde nu hører under min arbejdsgiver. Det giver mig mere tid til familien, siger han og fortæller, at han snart er familiefar til to børn og derfor glæder sig til lidt mere fritid som lønmodtager i firmaet.

Annonce

Nok at lave

Men på jobbet kommer han næppe til at kede sig, forsikrer Kasper Hansen.

- Vi har rigeligt med arbejde til de cirka ti mand, som vi efterhånden er - inklusive lærlinge, så vi glæder os over, at vi nu i flere situationer kan løse flere opgaver selv, siger han og oplyser, at man ofte kommer ud i situationer, hvor det indendørs og det udendørs arbejde hænger sammen, og så er det rigtigt fint, at man kan løse både Kloak -og VVS-entreprisen, når kunden beder om det.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce
ANNONCE