cookie-og-privatlivspolitik
Både Torvet, Østergade og Vestergade i Maribo tager del i sommerens onsdagsmarkeder.

2

Billeder

Både Torvet, Østergade og Vestergade i Maribo tager del i sommerens onsdagsmarkeder.
Foto: Anders Knudsen/ arkiv

Ugeavisen Lolland

Foodmarket og onsdagsmarkeder

Både Nakskov og Maribo gør sig klar til de populære markeder i byernes centrum om lørdagen og om onsdagen sommeren igennem.
04. juni 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

LOLLAND Mens det er klippefast, at sommerens foodmarkets på Axeltorv i Nakskov kommer til at foregå som planlagt for længe siden, er det mere usikkert, om onsdagsmarkederne i Maribo kan gennemføres efter planen.

- Vi håber stadig, at onsdagsmarkederne kan afvikles som sædvanligt rundt i hele Maribos centrum, siger Birger Christensen, formand for Maribo Handel.

Det vil sige, at Maribos populære markeder afvikles fra onsdag 1. juli og herefter de fem følgende onsdage sommeren over.

Hvis alting går så normalt som muligt - som alle ønsker det.

- Dog må vi nok se i øjnene, at der vil være begrænsninger, som primært vil ramme de traditionelle aktiviteter for børn, siger Birger Christensen.


Foodmarket i Nakskov

På Axeltorv i Nakskov begynder sæsonen for sommerens ugentlige fødevaremarkeder lørdag 6. juni.

- Selvom sommerens fødevaremarkederne på Axeltorv afvikles, så er det ikke fødevaremarkeder, som vi ellers kender dem. Der vil hverken være musik, som der ellers plejer at være, eller borde og bænke at sidde ved for at nyde markedsstemningen over en øl eller en sodavand, siger Katrine Hartmann, Nakskov Handel & Erhvervs eventmanager.

Foodmarket på Axeltorv vil byde på en stor håndfuld lokale fødevareproducenter, som vil præsentere deres varer smukt og indbydende på markedspladsen.

- Vi vil overholde alle restriktioner i forhold til corona, siger Katrine Hartmann, som dog pointerer, at man sagtens kan have en hyggelig markedslørdag - på trods af global krise.

Foodmarket på Axeltorv kan besøges mellem klokken 10 og 13 den første lørdag i måneden sommeren igennem.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Lolland":
Annonce